Cem Yılmaz’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Merve Çağıran kimdir? Kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Merve Çağıran kimdir Kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:59

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sevgilisi olduğu iddia edilen Merve Çağıran, ünlü komedyenle bir mekan çıkışında görüntülendi. Fi dizisinde oynayan Merve Çağıran’ın özel hayatı, yaşı, geçmişi gibi sorular yeniden gündeme geldi. Peki, Merve Çağıran kimdir? Kaç yaşında?

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın yeni sevgilisi olduğu iddialarıyla adından söz ettiren Merve Çağıran, dijital platform üzerinden yayınlanan ve cesur sahneleriyle dikkat çeken Fi dizisinin oyuncularından biri. Peki, son dönemlerin genç oyuncularından Merve Çağıran kimdir?

1992 Balıkesir doğumlu olan Merve Çağıran, 35,5 sanat merkezi'nde eğitim almıştır. 2010 yılında Tek Türkiye adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Farklı projelerde yer alan oyuncu, 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile asıl çıkışını yapmıştır. 2015 yapımı dizide Janset karakterini canlandıran Merve Çağıran, kısa bir süre önce final yapan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde İpek karakterine hayat vermiştir. Adı Cem Yılmaz ile aşk dedikodularına karışan genç oyuncunun tek sinema deneyimi ise 2016 yapımı İkimizin Yerine filmidir.

 

BAKMADAN GEÇME!