Cem Yılmaz sahalara çabuk döndü

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz sahalara çabuk döndü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2009 20:23

Çok kısa bir süre önce üç yıldır birlikte olduğu sevgilisi Cansu Dere'den ayrılan Cem Yılmaz, hızla yeni bir aşka yelken açtı. Yılmaz, '39 Basamak' adlı oyunu birlikte izlediği genç tiyatrocu Hare Sürel ile aynı gece bir kafede görüldü.

Haberin Devamı

Cansu Dere’den ayrılan Cem Yılmaz, son filmi “Yahşi Batı”da rol verdiği Demet Evgar’ı “Cimri” adlı tiyatro oyununda izlemiş, ikili arasındaki yakınlık aşk dedikodularına yol açmıştı. Ancak Evgar, “Erkek arkadaşıma ayıp oluyor” diyerek söylentilere ilk ağızdan noktayı koydu. Yılmaz, önceki akşam yine Evgar’ın rol aldığı “39 Basamak” oyununu izlemek üzere tiyatro salonundaydı. Yanında ise “Cimri”de de rol alan Hare Sürel vardı.

SÜREL FENA PANİKLEDİ

Hare Sürel, Cem Yılmaz ile birlikte görüntülendiğini fark edince hızlı adımlarla tiyatrodan ayrıldı. Ancak oyun sonrasında ünlü komedyenle tekrar bir araya geldi. Demet Evgar ve erkek arkadaşı ile bir süre Nişantaşı’ndaki bir kafede oturan Yılmaz ve Sürel, mekândan beraber ayrıldı. İkilinin yeni bir birlikteliğin başlangıcında olduğu yönündeki dedikodular da bu buluşmayla birlikte iyice alevlendi... Çiftin görüntüleri ayakligazete.com'da yayınlandı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz ve Hare Sürel kameralara böyle yakalandı  / Video

Hare Sürel  / Foto Galeri

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!