Cem Yılmaz komediyi bırakıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

Cem Yılmaz komediyi bırakıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 09:05

Son filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ in bekledikleri ilgiyi görmemesi üzerine, Cem Yılmaz yeni proje arayışlarına başladı. Önceki gün bir akşam yemeğinde ünlü yönetmen Çağan Irmak'la görülen komedyen Cem Yılmaz: ‘’Şimdilik komediyi bir kenara bıraktık. Yeni bir proje hazırlığı içindeyiz. Bu bir drama toplantısıydı.’’ şeklinde bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Cem Yılmaz’ın son filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ diğer filmlerinin aksine bol küfür içerikli olmasına rağmen beklenen ilgiyi görmedi. 1 milyon 827 bin izleyici tarafından izlenen film ünlü komedyenı hayal kırıklığına uğrattı.

Cem Yılmaz’a Ozan Güven de Eşlik Etti

Türk sinemasında başarılı filmlere imza atan Çağan Irmak’la Levent’te ‘Köşebaşı’ adlı bir mekanda yemek yiyen Cem Yılmaz’a Ozan Güven de eşlik etti. Yemek çıkışında oldukça keyifli görünen Cem Yılmaz: ‘’Çağan ile yeni bir proje üzerinde konuştuk. Şu an komediyi bir kenara bıraktık. Bu bir drama toplantısıydı. Zaman neyi gösterir hep birlikte göreceğiz’’ dedi.

Yaptığı bu açılama ile ilk kez bir dram projesiyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan Cem Yılmaz’ın senaryosunu kendisinin yazdığı filmde Ozan Güven’i başrolde oynatacağı sanılıyor.

Haberin Devamı

İftarlık Gazoz - Fragman

İftarlık Gazoz Filminde 20 Yaş Yaşlandırıldı

‘İftarlık Gazoz’ filminde ‘Cibar Kemal’ karakteri ile hayranlarının karşısına çıkan Cem Yılmaz rol gereği 20 yaş yaşlandırıldı.

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı filmde ege şivesi ile konuşan, başında hiç çıkartmadığı takkesi ile dikkatleri çeken Cem Yılmaz’ın makyajını Derya Ergün yaptı.

Uzun bir zamandır komedi filmlerine imza atan Cem Yılmaz filmlerin senaryosunu ve yönetmenliğini kendisi yapıyor. Gora ve Arog ikilemesi ile büyük bir beğeni toplayan Cem Yılmaz bir çok gişe rekoruna ismini yazdırmıştı. Ancak son filmi olan Ali Baba ve 7 Cüceler ise beklenenin aksine seyircinin gözünde sınıfta kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!