Cem Vakfı’ndan Başkan Salman’a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Cem Vakfı’ndan Başkan Salman’a ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 12:58

Cem Vakfı’ndan Başkan Salman’a ziyaret

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- CEM Vakfı Yalova Şube Başkanı Sinan Giray ve yönetim kurulu üyeleri, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca yeni oluşturulan yönetimde yer alan Kadın Kolları Başkanı Hatay Erkovan, Gençlik Kolları Başkanı Cem Taştan da yer aldı. Yeni göreve seçilen Cem Vakfı Başkanı Sinan Giray’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Başkan Salman, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yalova’da yaşayan tüm değerlere sahip çıktıklarını belirten Başkan Salman, “Cem Vakfı şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarla kendini ilimizde kanıtlamış dernekler arasında yer almaktadır. Bu yapılan çalışmalarda biz de Yalova Belediyesi olarak zaman zaman desteğimizi verdik. Hatta Türkiye’nin en büyük Cemevi ve Kültür Merkezi’ni inşa ettik. Bizler ve hepimiz inançlı insanlar olarak halkımızın yararına yapılacak her türlü projenin yanındayız ve destekçisiyiz. Sizler de halka ve vatandaşa hizmet ediyorsunuz. Daha mutlu, daha kardeşçe, inanç değerlerimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

BAŞKAN GİRAY: “HER ZAMAN YANIMIZDA OLDUNUZ”

Ziyarette Başkan Salman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Giray, “Yapmış olduğumuz tüm etkinliklerde ve organizasyonlarda Yalova Belediyesi’nin desteğini her zaman gördük. Bu destek ve katkılardan dolayı sizlere yönetim kurulu ve vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Ayrıca Yalova Belediyesi’nin desteğiyle yapımı son aşamasına geren ve önümüzdeki günlerde açacağımız Cemevi ve Kültür Merkezi için ise şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!