Celta Vigo Süprizi

Güncelleme Tarihi:

Celta Vigo Süprizi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dört İtalyan takımının da elendiği UEFA Kupası 4. turunda en büyük sürprizi, Juventus'u saf dışı bırakan İspanyol Celta Vigo yaptı...

UEFA Kupası'nda 4 İtalyan takımı da büyük şok yaşayıp elenince, 1984 yılından bu yana ilk kez son 8 arasında Çizme'den bir takım yer almadı. Kupanın 4. tur rövanş maçlarının en farklı galibiyetini ise 4-0'lık skorla Juventus'u eleyen Celta Vigo yaptı. İspanyol takımı ilk maçtaki 1-0 yenilginin acısını 1. dakikada Makelele, 33'te Birindelli (kendi kalesine), 46 ve 70'de McCarthy'nin golleriyle çıkarıp çeyrek finalist oldu. Juventus ise 27. dakikada Conte, 45'te Montero kırmızı kart görünce 9 kişi bitirdiği maçta büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Lens (Fransa) ilk maçta 2-2 berabere kaldığı A. Madrid'i (İspanya) Nouma (2), Sakho ve Brunel'in golleriyle 4-2 yenerek son 8 takım arasına girdi. Atletico'nun golleri ise Hasselbaink ile Narvaez'den geldi. W. Bremen de İtalya'da 1-0 yenildiği Parma'dan Almanya'daki rövanşı 3-1 alarak çeyrek finalist oldu. Dabrowski, Bode ve kendi kalesine Cannavaro'nun golleri W.Bremen'i tura taşırken, Parma'nın golünü Stanic attı. Leeds, İtalya'da golsüz berabere kaldığı Roma'yı İngiltere'de Kewell'in golüyle 1-0 yenerek turu geçti. Deportivo, İngiltere'de 5-1 yenildiği Arsenal'ı İspanya'da 2-1 yenmesine rağmen turu geçen Arsenal oldu. Slavia Prag da ilk maçta 1-0 yendiği Udinese'ye rövanşta 2-1 yenilmesine rağmen çeyrek finale çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!