Celil yuvada kaldı

Güncelleme Tarihi:

Celil yuvada kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2003 01:59

Samsunspor, yıldız futbolcusu ile bir yıllığına daha anlaşırken, Nijeryalı Adepoju'nun sözleşmesi feshedildi. Teknik direktör Sakıp Özberk'le ise anlaşma sağlanamadı.

İmza maçtan sonra

Haftalardır Celil'le anlaşma zemini arayan Samsunsporlu yöneticiler, sonunda yıldız futbolcuyu ikna edip sözleşmesini bir yıl daha uzattı. Daha önce yapılan görüşmelerden sonuç alamayan yönetim, Celil'le önceki gün yeniden biraraya geldi. Celil'e yıllık 300 milyar teklif edildiği ve yıldız futbolcunun bu parayı kabul ettiği öğrenildi. Genel Menejer Süleyman Hurma, resmi sözleşmeyi Beşiktaş maçından sonra atacaklarını söyledi.

Adepoju gönderildi

Kırmızı beyazlı takım, ara transferde renklerine kattığı ve 1 yıl daha mukavelesi bulunan Nijeryalı futbolcu Mutiu Adepoju'nun sözleşmesini festhetti. Öte yandan, teknik direktör Sakıp Özberk ile yapılan görüşmelerden yine sonuç çıkmadı. Önceki gün Başkan İsmail Uyanık ve Genel Menejer Süleyman Hurma ile yaklaşık 4.5 saat süren bir toplantı yapan Özberk, isteklerinde geri adım atmayınca anlaşma sağlanamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!