Çelikhan'da protokolden kan bağışı

Güncelleme Tarihi:

Çelikhanda protokolden kan bağışı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2018 14:15

Çelikhan'da protokolden kan bağışı

Haberin Devamı

Selim SONKAYA/ÇELİKHAN(Adıyaman), (DHA)- ADIYAMAN’ın Çelikhan ilçesinde protokol üyeleri, Türk Kızılayı standını ziyaret edip kan bağışı yaptı.
Çelikhan Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Belediye Başkanı Mustafa Bulut ve kurum amirleri, Mahmut Şahin Caddesi üzerinde stant açan Türk Kızılayı ziyaret edip kan bağışında bulundu. 
Kaymakam Mustafa İkbal Eşki, "Her şeyden önemlisi hem Çelikhanlı, hemşerilerime hem de kan vermeye gelen arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum. Kan vermek hem insan sağlıklı olur ve hem de hayat kurtarır. Bu gün ilçemizi ziyaret eden Türk Kızılay Adıyaman Şubesiyle ve Kızılay kök hücre koordinatörü yetkilisiyle beraber ilçemizde iki kişinin ilik kanseri hastası olan vatandaşımıza da yardımcı olup uygun iliği bulmak için böyle bir kampanya düzenledik. Çok şükür Kızılay da halkımızdan tüm daire amirlerimizden, Belediye başkanımızdan ve herkesten çok güzel destek var" dedi.
Belediye Başkanı Mustafa Bulut ise "İlçemizde stat açan Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunan İlçe Kaymakamı Mustafa ikbal Eşki, kurum amirlerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kızılaya kan veren herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!