Çelikhan’da Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Güncelleme Tarihi:

Çelikhan’da Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 16:50

ÇELİKHAN İLÇESİNDE ŞEHİTLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.
Çelikhan Cumhuriyet Meydanı’nda Cuma Namazı sonrasında terör olayları protesto edilerek, şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Çelikhan’daki sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazı öncesi sivil toplum kuruluşları adına bir açıklama yapan Esnaf Odaları Başkanı Hüseyin Koç, terörü lanetlediklerini ve şehitler için dua ettiklerini söyledi.
7 Haziran sonrası oluşan boşluğu değerlendiren terör örgütlerinin ülkemizi kan gölüne çevirmeye çalıştıklarını altını çizen Koç, İster PKK ister, IŞİD ister DHKP-C olsun hepsini lanetlediklerini belirtti.
Ülkemizin Kürdüyle,Türküyle bir bütün olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Koç, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne ihtiyacının olduğu bu günlerde kenetlenmeye ihtiyacımızın olduğunu belirtti.
Yapılan basın açıklamasının ardından ilçe Müftü Vekili M.Ali Çetinkaya dua etti. Yapılan duaların ardından gıyabı cenaze namazı kılındı.
Çelikhan’da bütün esnafların iş yerlerini bayraklarla süslemesi dikkatlerden kaçmadı
Namaza, Çelikhan Belediye Başkan Vekili Sabri Elmas, ,AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mahmut Avcı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!