Çekmeköy’deki Ordululardan darbe girişimine tepki

Güncelleme Tarihi:

Çekmeköy’deki Ordululardan darbe girişimine tepki
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2016 17:32

Çekmeköy’deki Ordululardan darbe girişimine tepki

Haberin Devamı

 

İSTANBUL(DHA) DARBE girişiminin ardından birçok sivil toplum kuruluşlarından tepki geldi.
Çekmeköy’de faaliyet gösteren Çekmeköy Ordulular Derneği 15 Temmuz’da yapılmak istenen darbe girişimine karşı bölgedeki Ordulu sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek ortak basın açıklaması yaptı.

Çekmeköy Taşdelen Meydanı'nda yapılan açıklamaya Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Sedat Erdem, Sanatçı Necati Şaşmaz, sanatçılar Uğur Arslan, Orhan Ölmez, Birkonfed Başkanı yardımcısı Yücel Yalçınkaya ve Ordulu dernek üyeleri ve siyasi parti temsilcileri, katıldı. 
“BİZ TÜRK MİLLETİNİN VE DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”

Türk milletinin sokaklara çıkarak yapılmak istenen darbeye karşı dik durduğunu dile getiren Çekmeköy Ordulular dernek başkanı Sedat Erdem, "Biz Ordulular olarak devletimizin ve milletinin yanındayız. Ülkemizi bölmek isteyen vatan hainlerinin her zaman karşısındayız. Türk milleti sokaklara çıkarak siyasi görüşlere bakmaksızın elinde Türk bayrağını alarak darbeye dur demiştir

" TÜRK MİLLETİ, DARBE YAPMAK İSTEYENLERE DARBE YAPTI"

Binlerce kişiye hitap eden Erdem, "Darbe yapmak isteyenlere Türk milleti gerçek darbeyi yapmıştır. 250 civarında Şehidimiz ve binlerce yaralımız tarihe kahraman olarak geçmiştir. Rabbim yaralılarımıza şifa ahrete intikal edenlere ise rahmet etsin “ dedi.

(FOTOĞRAF)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!