Çekimler başladı

Güncelleme Tarihi:

Çekimler başladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 06:59

Haberin Devamı

İLK BÖLÜM 4 AĞUSTOS'TA

Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün tek başına alışverişe çıktı. ıstinye Park’tan elinde alışveriş torbalarıyla ayrılan Altuğ, aracını beklerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yeniden ekrana gelecek “Çocuklar Duymasın”ın çekimlerine başladıklarını belirten Altuğ, “ılk bölüm 4 Ağustos’ta yayınlanacak” dedi. ? Simge USTA

TOPÇULARIN BULUŞMA NOKTASI

Trabzonspor’da top koşturan Song, geçtiğimiz gün eşi Esther ve kızı ile Nişantaşı’nda alışveriş yaparken görüntülendi. Louis Vuitton mağazasından alışveriş yapan Song, poşetleri taşımakta güçlük çekince mağaza görevlisinden yardım istedi. ? Ebru ESEN TURGUD

Aynı gün Beşiktaşlı futbolcu ıbrahim Üzülmez ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk da alışveriş merkezindeydi. Pierre van Hooijdonk Ali Güneş ve Elvir Boliç ile buluştu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hooijdonk, Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kıl payı kaçırmasına “Çok kötü oldu” yorumunu yaptı.
? Simge USTA

Haberin Devamı

Trabzonsporlu futbolcular Egemen Korkmaz ve Yattara, önceki gün ıstinye Park’taydı. Korkmaz, eşi, çocuğu ve arkadaşlarıyla yemek yedikten sonra oradan ayrıldı. Yattara ise pantolonunun bir paçasını yukarı doğru çekti, çevredekilerin şaşkın bakışlarına aldırış etmeden uzun süre mağazaları dolaştı.

SERGİSİ AÇILDI

ArtGalerim Nişantaşı Sanat Galerisi, şahin Paksoy’un heykel ve desen sergisini sanatseverler ile buluşturuyor. Serginin açılışı, geçtiğimiz gün şahin Paksoy, ArtGalerim’in sahibi Özlem Alıcı ve ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun ev sahipliğini üstlendiği bir davetle yapıldı. Açılışa cemiyet, sanat ve iş dünyasından seçkin bir topluluk katıldı. Paksoy’un eserleri, 6 Haziran’a kadar ArtGalerim Nişantaşı’nda görülebilir.


İKİNCİ KLİP GELDİ
Aysun Kocatepe, geçtiğimiz yıl çıkardığı “Nerelerdeydin” albümünün ilk klibini çalışmayla aynı adı taşıyan şarkıya çekmiş, klipte Tolga Savacı da rol almıştı. ıkinci klip ise albümün en çok dikkat çeken romantik şarkısı “Havada Kokun Dağılmadan”a çekildi. Klip; sinema, tiyatro, müzik, moda ve basın dünyasından ünlü isimleri bir araya getirdi.

Haberin Devamı

SEVGİLİLER YEMEKTE
Murat Boz, uzun süredir aşk yaşadığı, imaj danışmanlığını da yapan Eliz Sakuçoğlu ile önceki gün ıstinye Park’taydı. Masa Restoran’da oturan ikili hem yemek yedi hem de uzun süre sohbet etti. Sıra dışı saç stili ve kıyafetiyle bakışları üzerinde toplayan Sakuçoğlu ile Boz, yemeğin ardından alışveriş merkezinden ayrıldı.

BİR ELDE DİREKSİYON DİĞERİNDE TELEFON
Bebek müdavimlerinden Burak Kut, önceki gün yine bu semtte görüntülendi. Ancak bu kez bir kafede değil, otomobilinin direksiyo-nundaydı. Üstü açık BMW’siyle Bebek’i turlayan Kut, bir yandan da cep telefonuyla konuşurken objektife takıldı...
? Büşra BOZOK

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!