Çek blogger Alanya'da

Güncelleme Tarihi:

Çek blogger Alanyada
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 14:37

Çek blogger Alanya'da

Haberin Devamı

 

ALANYA, (DHA) - ALANYA Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) tanıtım çalışmaları kapsamında Çekya'nın önemli seyahat blogger'larından Veronika Tomanova, Alanya'da 1 hafta tatil yaparak denetimlerini paylaştı.

Çekya'nın en önemli seyahat blogger'larından Veronika Tomanova, ALTAV'ın tanıtım çalışması kapsamında Alanya'da ağırlandı. Çek ve İngilizce platformlarda geniş takipçi kitlesi olan Tomanova, 1 hafta boyunca Alanya'da ALTAV tarafından ağırlanarak ilçeye gelen bir turistin yapabileceği aktiviteleri deneyimledi ve Alanya hakkında bilgi birikimine ulaştı.

Tomanova'nın Alanya'ya gelişiyle ilgili ortak çalışmayı Zürih Kültür ve Turizm Müşaviri Hilal Demirel ile birlikte yaptıklarını belirten ALTAV Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Cimrin, Demirel'in katkılarıyla Tomanova'nın Münih üzerinden Türk Hava Yolları (THY) ile Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na gelmesini sağladıklarını ve Antalya'ya alternatif olan bu havalimanının tanıtılması konusunun önemli olduğunu belirtti. Cimrin ayrıca ALTAV yetkililerinin her yıl katılmış olduğu 30 civarındaki uluslararası fuarda iletişim kurdukları sosyal medya fenomenlerini ve basın mensuplarını haber çalışmaları için Alanya'da ağırladıklarını da söyleyerek, "Bunun yanında ünlü sanatçıların Alanya'da klip çekmelerini de sağlayarak farklı tanıtım yöntemleri kullanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!