ÇEDAŞ'tan meclis üyelerine VIP hat

Güncelleme Tarihi:

ÇEDAŞtan meclis üyelerine VIP hat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 09:32

ÇEDAŞ'tan meclis üyelerine VIP hat

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS, Tokat ve Yozgat'ta elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) bir süre önce muhtarlar için devreye aldığı ‘VIP Hat’ uygulamasını İl Genel Meclisi üyeleri için de aktif hale getirdi. Alo 186 Çağrı Merkezine numaraları tanımlanan İl Genel Meclisi üyeleri, artık sisteme daha hızlı erişebilecek.

ÇEDAŞ, İl Genel Meclisi üyelerinin telefon numaralarını da ‘VIP Hat’ uygulamasına dahil etti. ‘VIP Hat’ uygulaması ile İl Genel Meclisi üyeleri ile iletişimi güçlendirmeyi ve koordinasyonu artırmayı hedefleyen ÇEDAŞ, aynı meclis üyelerinin talep ve şikayetlerini anlık olarak çağrı merkezine iletmesine fırsat sundu. Müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edinen ÇEDAŞ’ın yatırım, tesis ve teknolojik çalışmalarının yanı sıra paydaşları ile iletişimi artırmaya önem verdiğini dile getiren ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, kamusal hizmet veren İl Genel Meclisi üyelerinin ‘VIP Hat’ uygulaması ile sorumlu oldukları bölgelerin talep ve sorunlarını en kısa zamanda şirkete ulaştırabileceklerini söyledi. İl Genel Meclisi üyelerinin başta ilçeler olmak üzere ilçelere bağlı köylerdeki sorun ve taleplerle yakından ilgilendiklerini belirten Genel Müdür Akboğa, "Kırsal bölgelerimizin ihtiyaçlarını en iyi bilen ve yerinde gören meclis üyelerimiz ‘VIP Hat’ uygulaması ile bölgelerindeki talep ve şikayetleri bizlere en hızlı şekilde iletebilecekler. Bizler de meclis üyelerimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda sorumluluk bölgemizde bulunan en ücra yerleşim birimlerine kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji iletmek için var gücümüzle çalışarak hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ÇEDAŞ ‘WHATSAPP 186 İHBAR HATTI’ İLE ANLIK İLETİŞİM

ÇEDAŞ’ın ‘VIP Hat’ uygulamasının yanı sıra bir süre önce ‘WhatsApp 186 İhbar Hattı’nı da devreye aldığını aktaran Genel Müdür Akboğa, vatandaşların yanmayan sokak lambalarını, kaçak ve elektrik kesintisi ihbarları ile elektrikle alakalı tüm sorun ve taleplerini yazılı, sesli ve görüntülü olarak Alo 186 Çağrı Merkezi bünyesinde devreye alınan 0552 186 0 186 numaralı ‘WhatsApp 186 İhbar Hattı’na da bildirebileceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!