CBÜ’lü Akademisyene En İyi Sunum Ödülü

Güncelleme Tarihi:

CBÜ’lü Akademisyene En İyi Sunum Ödülü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2015 17:57

CBÜ REKTÖRÜ PROF. DR. KEMAL ÇELEBİ, DOÇ. DR. TÜLÜN ÖZTÜRK'Ü MAKAMINDA KABUL EDEREK TEBRİK ETTİ

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülün Öztürk 30. Avrupa Kardiyo-Torasik Anesteziyologlar Kongresi’nde “En İyi Poster Sunumu” dalında birincilik ödül aldı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülün Öztürk, 24-26 Haziran 2015 tarihlerinde İsveç’in Göteborg şehrinde yapılan 30. Avrupa Kardiyo-Torasik Anesteziyologlar Kongresi’nde, "Effects of Acute vs Chronic Atenolol on Intestinal Ischemia and Reperfusion Injury in Hypercholesterolemic Rats (Hiperkolosterolemik Ratlarda Akut ve Kronik Atenololun Barsak İskemi ve Reperfüzyon Hasarı Üzerine Etkileri) Öztürk T, Vural K, Tuğlular İ, Var A, Kurdal T, Aydemir I, Şengel A” adlı sunumuyla, ‘En İyi Poster Sunumu’ dalında birincilik ödülü aldı.
Rektör Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, Doç. Dr. Tülün Öztürk’ü makamında kabul etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş’ün de yer aldığı ziyarette, “Bu önemli başarı nedeniyle değerli öğretim üyemiz Doç. Dr. Tülün Öztürk’ü, Tıp Fakültemiz Klinik ve Temel Bilimler Bölümleri akademisyenlerimizi tebrik ediyorum. Hedefimiz, bu tarz akademik başarıların artarak devam etmesidir. Biz öğretim üyelerimize şimdiye kadar olduğu gibi, bundan sonra da çalışmalarında her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!