Caz ritimleri Başkenti sardı

Güncelleme Tarihi:

Caz ritimleri Başkenti sardı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2012 00:00

Ankara Caz Festivali dolu dolu konserlerle devam ediyor. Ünlü piyanist ve besteci Kerem Görsev, Ankaralı hayranlarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

ANKARA Caz Festivali, Başkentlilerin yoğun ilgisiyle dolu dolu bir programla devam ediyor. Festival kapsamında cazın ustası olarak kabul gören Kerem Görsev, Amerikan caz standartlarının günümüzdeki en iyi yorumcularından biri olan Allan Harris ile birlikte sahne aldı. Görsev ve Harris’e davulda Ferit Odman, kontrbasta Kağan Yıldız eşlik ettiği konserde konuklar cazın rüzgarıyla eğlenceli bir zaman geçirdi. JW Marriott Hotel’de cazseverlerle buluşan grup dinamik performansı ve yüksek enerjisi ile müzikseverlere caz dolu bir gece yaşattı.

Bugün bitiyor

Caz fırtınasının estiği festivalin bugün yapılacak olan kapanış konseride ise Volkan Öktem ve efsane grup Laço Tayfa sahne alacak. Volkan Öktem’in festivale özel hazırladığı konserde Karadeniz’den Trakya’ya geleneksel müzikler caz, funk, reggea gibi batı formlarıyla harmanlanarak Başkentli müzikseverlerin beğenisine sunulacak. 8 virtüöz müzisyenden oluşan Laço Tayfa da unutulmaz konserlerinden biriyle Ankaralı izleyicileriyle buluşacak.

Haberin Devamı

Başkentli kadınlar şıklık yarışına girdi

SANATÇILAR Kerem Görsev, Allan Harris, Kağan Yıldız ve Ferit Odman kuliste son hazırlıklarını yaparken, konser öncesi verilen kokteylde müziksever kadınlar da şıklıklarıyla göz kamaştırdılar.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!