Caz Günleri

Güncelleme Tarihi:

Caz Günleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2009 00:00

Ege Üniversitesi’nin düzenlediği Ege Caz Günleri’nde Altuğ Dilmaç ve ekibi cazseverlere unutulmaz bir konser verdi.

Haberin Devamı

EGE Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Ege Caz Günleri’nin ikinci gününde Altuğ Dilmaç ve ekibi keyifli bir konser verdi.

Pop tekniği

Prof. Dr. Yusuf Vardar -MÖTBE- Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde caz, pop ve napoliten müzik türlerinden seçilmiş şarkılar opera ve pop tekniği ile birleştirilerek caz severlerle buluşturuldu.

Zorlu yollar

Katılımın yoğun olduğu konserde günün anlam ve önemini belirten Ulu Önder M. Kemal Atatürk’ün Türk milleti ve ülkesi için verdiği mücadelenin anlatıldığı slayt gösterildi. Altuğ Dilmaç ve ekibi slayt gösterimi sırasında Cumhuriyet’in kurulması aşamasında aşılan çetin ve zorlu yola itafen ölümsüz Ozan Aşık Veysel’e ait olan Uzun İnce Bir Yoldayım türküsünü seslendirdi. Şarkı aralarında Altuğ Dilmaç’ın esprili bir şekilde anıları anlatması konsere renk kattı.

Teşekkür mesajları

Haberin Devamı

Konser sonunda konuşan Opera Sanatçısı Altuğ Dilmaç “Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a ayak basışının 90. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu anlamlı günde bizi yalnız bırakmadınız, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!