Çaykur Rizespor'da Kayserispor maçı seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizesporda Kayserispor maçı seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 13:38

Çaykur Rizespor'da Kayserispor maçı seferberliği

Haberin Devamı

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)- ÇAYKUR Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu, cuma akşamı oynanacak Kayserispor maçı öncesi taraftar desteğini sağlamak için bilet fiyatlarını yarı yarıya indirdi, il genelinde belediyelerin desteği ile ücretsiz otobüs seferleri yapılmasını sağladı.
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Ofluoğlu, Saffet Mete ve Mehmet Erdoğan basın mensupları ile bir araya gelerek Kayserispor maçı öncesi taraftara çağrıda bulundu. Çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade eden Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Ömer Faruk Ofluoğlu, karşılaşma öncesi Rize’de önemli bir maça davet kampanyası başlatıldığına dikkat çekti. Kendilerinin de bu çağrılara destek verdiğini belirten Ofluoğlu şunları söyledi:
"Bu karşılaşmada 12’inci adamı aktif hale getirerek maçı kazanmak istiyoruz. Maç çok önemli. Ligde rakibimiz olan bir takım. Maçı kazanmamız halinde ligde düşme hattından çıkacağız. Takımımız iyi ve güzel futbol oynuyor. Bu maçı alabilecek güçteyiz. Ancak zaman zaman topun canı bizi çok sevmedi. Her zaman şanssız olmayacağız. Şansın bize güleceği zamanlarda olacak. Birlik ve beraberlik içerisinde bu maçı kazanacağız" dedi.
ERDOĞAN: İYİ FUTBOLUN KARŞILIĞINI ALACAĞIZ
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdoğan'da geçmişi unutarak geleceğe bakmak zorunda olduklarını belirterek, "Bu maç takımımız için bir kırılma maçı. Bu ve bundan sonraki maçlarımız oldukça zorlu. Bu zorluğu 12’inci adamımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Sahaya çıkan 11 kişiye ve kenardaki teknik heyete vereceğimiz destek çok önemli. Taraftar, takımımız ve yönetimimiz hep beraber ligde kalmak için güç birliği yapacağız. Bu kırılma maçımız. İyi futbolun karşılığını Kayserispor maçından itibaren almak istiyoruz" diye konuştu.
METE: SONUNA KADAR TAKIMIN YANINDA OLMALIYIZ
Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete de, taraftarların başlattığı maça davet kampanyasına kendilerinin de bilet fiyatlarında indirim yaparak, il ve ilçe belediyelerinden de ücretsiz ulaşım desteği sağlayarak katkı sunduklarını söyledi.
Mete, "Bu maç bir şeyin sonu değil başlangıcıdır. Bu maçtan sonra sahamızda 6 maç daha oynayacağız. Bu maçta sabırlı olmak zorundayız. Belki geriye de düşeceğiz. Ama takımımızı 90 dakika destekleyerek karşılaşma sonunda istediğimizi alan taraf olmak istiyoruz. Sonuna kadar takımımızın arkasında olmamız lazım" dedi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!