Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar…

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte detaylar…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 11:51

Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı oyuncular, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde sağanak altında çalıştı. Antrenman ısınma koşusuyla başladı. Futbolcular daha sonra koordinasyon içerikli şut ve gol çalışması için iki gruba ayrıldı. Gruplar dar alanda bire bir, ikiye iki ve dörde dört, defans ve hücum çalışması yaptı.İdman yarı alanda oynanan maçla sona erdi. Gençlerbirliği hazırlıklarına yarın yapacağı idmanla devam edecek. Peki maç hangi gün? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

''Hakem hatalarına sessiz kalmayacağız''

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun katıldığı sponsorluk anlaşması sonrası açıklamalarda bulunan Gümüşdağ, "hakem hatalarına kesinlikle sessiz kalmayacağız" dedi. Gümüşdağ ayrıca hakemlerin eğitimi kousunda eksiklikler olduğunu iddia etti ve şunları belirtti: “Herkes farkındaki her puan sene sonunda milyonlarca lira demek. Bu sebeple hakem hataları artık kesinlikle sessiz kalmayacağımız ve gerekirse daha sık toplantılar düzenleyip dikkatle ve kararlılıkla dile getireceğimiz bir konu haline gelmiştir. Bize göre yapılması gereken şeylerden biri bellidir. Sahalarımızda düdük çalan hakemlerin yönetim seviyeleri yükselmelidir. Baskı altında, anlık doğru kararları verebilme yeteneklerinin artması şarttır. Eğitim programında, kapsamında değişiklikler artık kaçınılmazdır.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor – Gençlerbirliği maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte detaylar…

GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN 2 SÜPER TRANSFER

Devre arasında Selçuk Şahin, Hleb, Serdar Gürler gibi önemli isimleri kadrosuna katan Gençlerbirliği heyecanı artırmaya devam ediyor.
Başkent ekibi, Kayserispor ile sözleşmesini fesheden Hakan Arıkan ile anlaştı. Tecrübeli file bekçisi pek çok kulüpten teklif almasına rağmen Ankara’nın yolunu tuttu. Heyecanla beklenen asıl transfer ise Haris Medunjanin’di. Daha önce Gaziantepspor formasını da giyen Bosnalı orta saha oyuncusu, İspanya’da Deportivo’da oynuyor. Sezon sonunda boşa çıkacak olan yıldız isim Gençlerbirliği’nin teklifini kabul etti şu sıralarda ise kulübüyle bonservis pazarlığı yapılıyor.

Peki heyecanla beklenen Ç.Rizespor-Gençlerbirliği maçı saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Mücadele 17 Ocak Pazar günü 13:30’da gerçekleşecek. Maç Lig TV2 ekranından naklen yayınlanacak. 

BAKMADAN GEÇME!