Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 13:07

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Çaykur Rizespor evinde Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligin büyük bir kısmı geride kalırken her iki takım da karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor. Peki, Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Haberin Devamı

Süper Ligde geçtiğimiz hafta Bursaspor deplasmanına konuk olan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 1 – 0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Beşiktaş ise evinde Eskişehirspor’u ağırlamış ve karşılaşmadan 3 – 1’lik galibiyetle ayrılmıştı.

ÇAYKUR RİZESPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in heyecanlı karşılaşmalarından biri olan Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçının detayları şu şekildedir;

Maç Günü: 12 Mart 2016 Cumartesi

Maç Saati: 19:00

Stat: Çaykur Didi Stadı

Maçın Hakemleri: Serkan Çınar, Kerem Ersoy, İsmail Şencan

Yayın: Lig TV

ÇAYKUR RİZESPOR – BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

Yarın akşam gerçekleşecek olan Çaykur Rizespor – Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri;

Çaykur Rizespor muhtemel 11: Charles İtandje, Ousmane Viera, Geodfrey Oboabona, Koray Altınay, Murat Duruer, Eren Albayrak, Ahmet İlhan Özek, Ludovic Sylvestre, Cedrick Makiadi, Deniz Kadah, Teddy Chevalier

Haberin Devamı

Beşiktaş muhtemel 11: Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Alexis Delgado, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

ÇAYKUR RİZESPOR – BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Cumartesi akşamı oynanacak olan Çaykur Rizespor – Beşiktaş maçının biletleri satışa çıktı. İşte bilet fiyatları ve stat görünümü;

1. Kategori - 500,00 TL

2. Kategori - 200,00 TL

3. Kategori - 100,00 TL

4. Kategori - 50,00 TL

Misafir  - 50,00 TL

Misafir 1. Kategori - 100,00 TL

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR VE TRABZONSPOR MAÇLARINDAN GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYOR

Yarın akşam saat 19:00’da Çaykur Rizespor deplasmanında 25. hafta müsabakası için mücadele edecek olan Beşiktaş, karşılaşmanın ardından İstanbul’a dönmeyip Trabzon’a gidecek ve çalışmalarını burada sürdürecek. 15 Mart Salı günü Trabzonspor ile 19. hafta erteleme maçını oynayacak olan Siyah Beyazlıların amacı her iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak.

Süper Lig’de 1 maç eksiği bulunan ve 54 puanla Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde olan Beşiktaş’ın tüm planları iki maçtan da galibiyetle ayrılmak üzerine kuruldu. 6 puan alarak liderlik koltuğuna oturmak isteyen Beşiktaş bunun için çalışmalarına devam ediyor.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’TA TEK EKSİK GÖKHAN TÖRE

Yarın akşam gerçekleşecek olan Çaykur Rizespor maçında Beşiktaş’ın tek eksiği Gökhan Töre olacak. Sağ arka adalesindeki ödemin geçmemesi üzerine Çaykur Rizespor idmanına çıkmayan Gökhan Töre’nin sakatlığının yanı sıra gribal enfeksiyon kapması da sürpriz oldu.

Serum tedavisi yapılan Gökhan Töre, iyileşmesi halinde Trabzonspor maçında oynayabilecek.

BEŞİKTAŞ ÇAYKUR RİZESPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Yarın akşam Çaykur Rizespor deplasmanında mücadele edecek olan Beşiktaş karşılaşma öncesinde hazırlıklarını sürdürüyor. Dün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde antrenman yapan Siyah Beyazlılar, idmana serbest ısınma koşusu ve streching çalışması ile başladı. Daha sonra pas, istasyon ve dar alanda kontrol pas çalışması ile idmana devam eden Beşiktaş ekibi, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve şut çalışması sonrasında antrenmanı sonlandırdı.

Haberin Devamı

HİKMET KARAMAN’DAN MAÇ ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman yarın gerçekleşecek olan maç öncesinde bazı açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın son maçlarda iyi bir futbol sergilediğine dikkat çeken Hikmet Karaman, Çaykur Rizespor’un kendi sahasında kaybettiği puanları artıya çevirmek istediğini söyledi.

Kweuke, Sercan ve İsmael sakatlanmasaydı Çaykur Rizespor’un farklı bir konumda olacağını söyleyen Hikmet Karaman, Beşiktaş karşılaşmasından 3 puan almak istediklerini belirterek, Beşiktaş maçının kolay bir maç olmadığına değindi.

SÜPER LİGDE 32. RANDEVU YARIN OYNANACAK

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ligdeki 32. randevusuna yarın çıkacak. İki takım arasında yapılan 31 karşılaşmada Beşiktaş’ın 18 – 7 galibiyet üstünlüğü bulunurken, 6 maç berabere sonuçlandı.

Haberin Devamı

ÇAYKUR RİZESPOR TARAFTAR AÇIKLAMASI YAPTI

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah yarın gerçekleşecek olan Beşiktaş maçının öncesinde taraftarlar için bir açıklama yaptı. Aykut Ferah tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor maçlarında normal misafir takım taraftarları kontenjanı olan 832 ye ilave olarak 435 kişilik daha ek kontenjan tanındığını ve bahse konu takımlar ile kendi sahalarında oynanan maçlarda toplam bin 267 misafir takım taraftarı kontenjanı ayrıldığını hatırlattı. Bunların dışındaki takımlar ile yaptıkları maçlarda ise 832 kişilik misafir takım kontenjanı ayrıldığını belirten Ferah "12 Mart Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Ç. Rizespor-Beşiktaş maçı içinde misafir takım taraftarı için yine bin 267 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Maksatlı olduğunu değerlendirdiğimiz bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Çaykur Rizespor olarak, Beşiktaş maçının önemini ve bu maçta alacağımız üç puanın bizim için taşıdığı değerin farkındayız. Diğer takımların puan sıralamasındaki yerleri ile değil, bizzat Çaykur Rizesporumuzun başarısı ile ilgilenmekteyiz."

BAKMADAN GEÇME!