Çayırova'ya 15 milyonluk yatırım

Güncelleme Tarihi:

Çayırovaya 15 milyonluk yatırım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2017 11:20

Çayırova'ya 15 milyonluk yatırım

Haberin Devamı

ÇAYIROVA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi tarafından 15,5 milyon TL'ye Muhsin Yazıcıoğlu ve Özgürlük Caddeleri yapıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu ve Özgürlük Caddelerinin tanıtım programı gerçekleştirildi. 15,5 milyon TL’ye mal olan projeyle Çayırova Şekerpınar bölgesindeki sanayi tesisleri ve konutlarda oturan vatandaşların ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Yatırımın tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Çayırova Belediyesi Başkanı Şevki Demirci, Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hızla gelişen ve göç alan şehirlerde hizmetlere yetişmenin zor olduğunu belirterek, "Allah'a şükür biz hizmetlerin gerisinde değiliz. Hangi vatandaşımız evini, iş yerini ve ticaret hanesini yaparsa hemen suyunu ve kanalizasyonunu bağlıyoruz. Yolunu yapıyoruz. Her türlü hizmetini zamanında ulaştırıyoruz. Çayırova sadece bir sanayi bölgesi değil. 150 bin insanımızın yaşadığı, önemli bir merkezdir. Bir üretim merkezi ve aynı zamanda yaşanacak bir yer. Bugün burada güzel eserlerimizin tanıtım programı vesilesiyle birlikteyiz. Muhsin Yazıcıoğlu ve Özgürlük Caddelerinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehirlerdeki yollar insan vücudundaki damarlar gibidir. Ticaret, ulaşım yani okula gidiliyor, eve gidiliyor, iş yerine gidiliyor. Yol olmazsa medeniyet olmaz. Gelişme olmaz. Onun için hem şehirlerarası yollarımızı yapacağız, hem de şehir içi yollarımızı yapıyoruz. Allah'a şükür ülkemiz gelişiyor. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

İNSANLARINDA GÖNÜLLERİNİ İNŞA EDECEĞİZ
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ise, "Biz yolların medeniyet olduğuna inandığımız siyasi bir davanın, icraatlarını hayata geçirmeye çalışan ama sadece bulunduğumuz şehirlerin alt yapısını yani fizik yapılarını donatan, bunu gözeten, önceleyen değil, insan yatırım yapan bir belediyecilikle yola çıktık. Bunun en güzel örneğini Büyükşehir Belediye Başkanımızın ve 12 ilçe belediye başkanımızın icraatlarına bakarak görüyoruz. Biz sadece fizik yatırımlar yapmayacağız aynı zamanda insanlarında gönüllerini inşa edeceğiz" diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, "Çayırova'mızın arka bölümünde ve sanayi bölgesindeki bu dev proje, ulaşım acısında büyük bir çözümdür. Büyük projelerle değişim ve gelişim çalışmalarını sürdürüyoruz. Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden spora her alanda yatırımlarıyla adeta Çayırova belediye başkanı gibi çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

MUHSİN YAZICIOĞLU VE ÖZGÜRLÜK CADDELERİ
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi tarafından yapılan Muhsin Yazıcıoğlu ve Özgürlük caddeleri 15,5 milyon TL'ye mal oldu. Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi işi kapsamında anayol 2,2 kilometre olarak yapılırken, 140 adet aydınlatma direği monte edildi. Özgürlük Caddesi ise bin 663 metreden oluştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!