Çayırova'da inşaat ve emlak sektörü temsilcileri bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Çayırovada inşaat ve emlak sektörü temsilcileri bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:27

Çayırova'da inşaat ve emlak sektörü temsilcileri bir araya geldi

Haberin Devamı

ÇAYIROVA(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Çayırova İlçesi'nde emlak ve inşaat sektörü temsilcileri bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sektör temsilcilerine tavsiyelerde bulundu.

Çayırova'da iş adamı Baran Aydın'ın düzenlediği kahvaltıya Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Çayırova'da faaliyet gösteren inşaat ve emlak sektörü temsilcileriyle bir araya geldi. Gebze Ticaret Odası üyesi 150'ye yakın inşaat ve emlakçının katıldığı toplantıda konuşan Baran Aydın, Çayırova'da faaliyet gösteren inşaat ve emlak sektörünün sorunlarını, beklentilerini ve çözüm önerilerini önemsediğini söyledi. Çayırova'nın hem ekonomiye katkısı, hem de son dönemdeki gelişimiyle bölge için büyük önem taşıdığını ifade eden Baran Aydın, "Çayırova’nın ekonomik potansiyeli, Gebze Ticaret Odası'nda da kendini göstermektedir. Çayırova ekonomik potansiyeli ve gücüyle önemsenmelidir. Gebze Ticaret Odası'nın da başarılı çalışmalarını yakından izliyoruz. Bu anlamda başkanımız Nail Çiler'e hem ilçemiz hem de bölgemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise yaptığı konuşmada, "Çayırova önemli bir ilçemiz. Türkiye'nin 13 ilinden daha büyük bir ilçe. Biz de oda olarak diğer bölgeler gibi Çayırova'ya da hizmet veriyoruz. Önümüzdeki süreçte Kızılay binası da yapacağız" diye konuştu. İnşaat ve emlak sektörünün sorunlarına da değinen Çiler, özellikle mesleki eğitimlerde Türkiye'de ilk sırada olduklarını kaydetti. Esnaf temsilcilerine tavsiyelerde de bulunan Çiler, "Girişimcilik ve teknoloji önemli. İşinizi geliştirin ve teknolojiyi kullanın. İşinizi geleceğe hazırlamalısınız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!