Çaycuma'da kıraathane ve çay ocakları denetlendi

Güncelleme Tarihi:

Çaycumada kıraathane ve çay ocakları denetlendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2016 14:40

Çaycuma'da kıraathane ve çay ocakları denetlendi

Haberin Devamı

Yeliz ALAGÖZ/ÇAYCUMA(Zonguldak), (DHA)- ZONGULDAK'ın Çaycuma İlçesi'nde zabıta ekiplerince 40 kıraathane ve 21 çay ocağında denetim yapıldı.

Çaycuma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın gıda güvenliğini salamak amacıyla denetimlerde bulundu. Toplam 40 kıraathane ve 21 çay ocağında denetim yapıldı. Eksikliği bulunan esnaflara gerekli uyarılar yapılarak, uymaları gereken kurallar hatırlatıldı. Bazı esnaflara yasal süre tanınırken, sürenin sonunda, eksiklikleri gidermediği tespit edilen iş yerlerine cezai işlem yapılacağı bildirildi. Zabıta Müdürü Mürsel Çoban, halkın gıda güvenliğini korumakta kararlı olduklarını belirterek, şöyle dedi:

"Bu doğrultudaki çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Son olarak kıraathane ve çay ocaklarını denetledik. Bu denetimlerde en çok, çay ocağının bulunduğu bölümün cam bölme ile salondan ayrılıp ayrılmadığına, çalışanların temiz iş önlüğü giyip giymediğine ve çayın yanında sunulan şekerlerin ambalajlı olup olmadığına dikkat ettik. Eksikliği olanlara gerekli uyarıları yaptık."
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!