Çaycuma'da gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

Güncelleme Tarihi:

Çaycumada gökyüzü uçurtmalarla şenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 19:44

Çaycuma'da gökyüzü uçurtmalarla şenlendi

Haberin Devamı

ÇAYCUMA(Zonguldak),(DHA)- ZONGULDAK Çaycuma Belediyesi ve Eğitim-Sen Çaycuma temsilciliği tarafından düzenlenen şenlikte, çocuklar uçurtmalarıyla gökyüzünü renklendirdi.

Nadir Tepesi mevkiinde bu yıl 14'üncüsü düzenlenen uçurtma şenliğine, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu, Eğitim-Sen Zonguldak Şube Sekreteri İsmet Akyol, Eğitim Sen Çaycuma Temsilcisi Gökhan Taner Günsan, ilçe ve köylerin yanı sıra Bartın'dan davetliler katıldı. Şenlikte çocukların yanı sıra her yaşta insanlar da uçurtmalarını uçurdu. Gökyüzünün uçurtmalarla renklendiği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, şenliğin sevgiyi, barışı ve kardeşliği birlikte yaşamanın güzelliğini gösterdiğini söyleyerek, "İnşallah rüzgarımız hep böyle bol olur. İnşallah böyle rengarenk ve umut dolu bir hayatımız olur." dedi.

Şenlikte en güzel uçurtma uçurma yarışmasında dereceye giren çocuklara ödüller verildi. Ayrıca şenliğe katılan bütün çocuklara da madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!