Çay içmek artık daha eğlenceli

Güncelleme Tarihi:

Çay içmek artık daha eğlenceli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2016 10:33

İki Türk girişimcinin fikri olan taze doğu karedeniz çayının tasarımla harmanlandığı proje Muutea, Kickstarter'da ön satışta ve fonlanmak için destek bekliyor.

Haberin Devamı

Muutea yüzyıllardır pek çok kültürün temel içeceği olan ve hiç bir zaman popülerliğini yitirmemiş çaya yepyeni bir bakış açısı kazandırıyor. Tasarımın her geçen gün gücünü arttırdığı dünyada taze  Karadeniz çayını dizayn ve yaratıcılık ile harmanlayıp yeniden ve çok daha eğlenceli ve kullanışlı bir şekilde sunuyor. Kendinizi ifade etmenizi sağlayacak 9 farklı koleksiyon ve koleksiyonların kendi bardakları ile poşet çayınızı bardağınızın kenarına tutturarak günlük hayatınıza renkli bir hayal gücü kaçamağı ekleyebilirsiniz. Rutin çay saatinize yenilik katmak ve bu eğlenceli çaya hemen sahip olmak için Muutea Kickstarter’da ön satışta ve fonlanmak için destek bekliyor.

 

Ferah Bir Tat ve Berrak Bir Lezzet 
Muutea direkt olarak Karadenizli çay üreticileri ile çalışır. Çay üretiminde hatırı sayılır bir yere sahip olan ve çay tüketiminde dünya 1.siolan bir ülkenin çay kültürüne katkı ve katma değer sağlamak için dizaynla muhteşem tadı bir araya getirir. Doğu Karadeniz çayının eşsiz kokusu ve berrak görüntüsünü sağlamak için en taze çay yaprakları güneşte kurutularak harmanlanır ve bahçeden direkt bardağınıza gelir.

Haberin Devamı

Tasarım Tutkusu ve Çay Aşkının Harmanlanışı

Sürekli bardağınızın içine düşen sıkıcı poşet çaylardan sıkıldıysanız Muutea tam aradığınız yenilik. Klipsli tasarımı sayesinde bardağın kenarına kolayca tutturabilir ya da bardağınızdan sallandırabilirsiniz. 9 farklı koleksiyon ve içinde bulundurduğu 10-16 renk ve farklı tasarıma sahip Muutea ile modunuza göre çayınızı seçebilir ve bunu çevrenizdekilerle paylaşabilrsiniz. Muutea size, sevdiklerinize ve ailenize alabileceğiniz mükemmel bir hediye. 09 Eylül'e kadar kickstarter'dan sonrasında da www.muutea.com dan ulaşabilirsiniz.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!