Çavuşoğlu'ndan şehit ailesi ve gazi ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Çavuşoğlundan şehit ailesi ve gazi ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2018 13:32

Çavuşoğlu'ndan şehit ailesi ve gazi ziyareti

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen er Muhittin Talha Çalışkan'ın ailesi ile Kuzey Irak'ta terör örgütüne karşı çıkan çatışmada gazi olan Onur Çetin ve ailesini evlerinde ziyaret etti.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 24 Haziran seçimleri nedeniyle memleketi ve seçim bölgesi Antalya'da, partisinin Antalya milletvekili aday adaylarıyla iftarda buluştu. Mimar Sinan Kültür Merkezi'ndeki iftara Mevlüt Çavuşoğlu'nun yanı sıra Ak Parti Antalya milletvekilleri ile 24 Haziran seçiminde aday gösterilen isimler de katıldı.
Bakan Çavuşoğlu, aday adaylarıyla iftar programı öncesinde, Suriye'de Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen er Muhittin Talha Çalışkan'ın ailesi ile Kuzey Irak'ta terör örgütüne karşı çıkan çatışmada gazi olan Onur Çetin ve ailesini evlerinde ziyaret etti.
Bakan Çavuşoğlu ilk ziyaretini Afrin şehidi Muhittin Talha Çalışkan'ın ailesine gerçekleştirdi. “Vatanımızın, milletimizin geleceği için canlarını feda eden şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız" diyen Bakan Çavuşoğlu, ardından gazi Onur Çetin ve ailesini ziyaret etti. Çavuşoğlu, “Ülkemizin ve milletimizin bekası için kahramanca mücadele veren gazilerimize minnettarız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!