Cavcav operasyonu hastaneden yönetti!

Güncelleme Tarihi:

Cavcav operasyonu hastaneden yönetti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 16:09

Solunum yetmezliği, zatürre ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle GATA'da tedavi gören Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek'in ayrılmasıyla boşalan teknik direktörlük görevine geçici olarak Mustafa Kaplan'ı getirdi. Cavcav bütün o operasyonu hastaneden yönetti.

Haberin Devamı

Teknik direktör Mehmet Özdilek ile yollarını ayıran Gençlerbirliği'nde, ligin ilk yarısında kalan iki maçta takımı sahaya Mustafa Kaplan çıkaracak.

Kırmızı siyahlı kulübün başkanvekili Niyazi Aktaş, teknik direktör arayışlarının sürdüğünü belirterek, en kısa sürede bu sorunu çözmeyi hedeflediklerini söyledi.

Cavcav operasyonu hastaneden yönetti
Teknik direktör Mustafa Kaplan da Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklamalar yaptı. Kaplan, "Kaliteli oyuncularımız var. Bu takım, geride kalan haftalarda çok maç kazanamadı ama ben futbolcuları tanıyan ve bilen biri olarak Fenerbahçe maçında camiamızın yüzünü güldüreceğimizi söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı


DÜNKÜ İDMANI VEYSİ KAMBER YÖNETMİŞTİ
Kulüp başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek ile yollarının ayrılmasından sonra dün yapılan antrenmanda 21 Yaş Altı Takımı Teknik Direktörü Veysi Kamber'i görevlendirmişti.

Solunum yetmezliği, zatürre ve kalp rahatsızlıkları nedeniyle GATA'da tedavi gören Cavcav, bugün ise takımı Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçına hazırlama görevini Spor Toto 2. Lig takımlarından Hacettepe'nin teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Kaplan'a verdi.

ERSUN YANAL 'HAYIR' DEDİ
Yayıncı kuruluş Lig TV'de görev yapan Ersun Yanal'dan "hayır" cevabı alan Cavcav'ın, hastanede teknik direktör adaylarını değerlendirdiği de öğrenildi.

Öte yandan başkent ekibinde, Samsunspor ile belirsizliği devam eden Ümit Özat'ın sportif direktör olarak isminin gündeme geldiği ancak durumun henüz netlik kazanmadığı bildirildi.

BAKMADAN GEÇME!