Cavcav gürledi

Güncelleme Tarihi:

Cavcav gürledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2017 14:06

“Cavcav ailesinin kulübün parasına tenezzül etmesi mümkün değildir” diyen Murat Cavcav, “Harcandığı söylenen kadar para, Cavcav ailesinin fitresidir, zekatıdır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Gençlerbirliği Başkanı Murat Cavcav, kulübün kasasındaki paraları “yediğine” yönelik iddialara ilişkin, “Cavcav ailesinin Gençlerbirliği’nin parasına tenezzül etmesi mümkün değildir. Harcandığı söylenen kadar para, Cavcav ailesinin fitresidir, zekatıdır” diye konuştu.
İddiaların çok ağrına gittiğini vurgulayan Cavcav, şunları söyledi:
“Bu para, babamın tırnaklarıyla bunca yıl kazandığı paradır. Bizim, parayla pulla işimiz olmaz. Aile olarak böyle bir şeye ihtiyacımız yok. Çok çirkin, hak etmediğimiz saçma sapan iddialar. Sezon başı futbolcular pulla alınmadı, parayla alındı. Bonservisi olan var, menajerlik ücreti olan var, kulüplerine verdiğimiz ücretler var. Sözleşmelerini uzattığımız oyuncular var.”

TAKIMLAR DÜŞÜYOR ÇIKIYOR

“İlhan Cavcav’ın isminin verildiği sezonda Gençlerbirliği’nin ligden düşme ihtimaline kulağımızı tıkıyoruz. Her kulüp düşebilir, çıkabilir. 2. yarıda daha iyi olacağız. Oyuncularımın kalitesinden, kariyerlerinden şüphe duymuyorum. Hocamız da yanımızda, oyuncularına inanıyor. Ümit Özat’ı göndermemiz hataydı. Başarı için hocayla uzun süre çalışılmalı. İlk zamanlar değişiklik yapma gereğini hissettik. Sezon öncesi transferleri Özat ile yaptık. Oyuncuların güvenini yeniden sağlaması için tekrar gelmesinin doğru olacağını düşündüm. İyi de yapmışız. Her şeyi kulüp içindir, hatta kulüpte yatıp kalkıyor. Bu kadar Gençlerbirliği’ni sever.

Haberin Devamı

PROTESTOLAR MANTIK DIŞI

“Eleştirilerin haklı olduğunu düşünmüyorum. Takımlarda başarılı, başarısız dönemler olabilir. Protestolardan futbolcular etkileniyor. Bunu mantık dışı buluyorum. Ara döneminde yurt içinden iyi futbolcu almak mümkün değil. Hiçbir takım iyi futbolcusunu vermez. İyi oyuncu alabilmek için yurt dışına bakmak gerekiyor. Görüştüğümüz 1-2 oyuncu var. Anlaşabilirsek transferi yaparız, olmazsa da mevcut kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Transfer yapmak için oyuncu almam.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!