Çatal: "Tarih Ülkemize Çok Önemli Bir Misyon Yüklemiştir"

Güncelleme Tarihi:

Çatal: Tarih Ülkemize Çok Önemli Bir Misyon Yüklemiştir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 11:24

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Çatal, halkın daha çok çalışarak ve birbirine daha sıkı kenetlenerek 2023 hedeflerine ulaşılabileceğini söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Çatal, halkın daha çok çalışarak ve birbirine daha sıkı kenetlenerek 2023 hedeflerine ulaşılabileceğini söyledi.
Geçmişten günümüze, bu ülkenin dünya tarihinde çok önemli roller üstlendiğini ve İslam’ın bayraktarlığını yaptığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Çatal, "Bu misyonun devam etmesi güçlü bir Türkiye ile mümkün olacaktır" dedi.
"Özellikle son yıllarda yapılan atılımlar ülkemizin bu misyonu üstlenmesindeki umutları arttırmıştır" diyen Çatal, şunları kaydetti: "Ülkemiz gerek İslam Dünyasını ve gerekse de mazlum ülkelerin umudu haline gelmiştir. Şuna inanıyorum ki; İslam ülkeleri, özellikle son yıllarda içerisinde oldukları karışıklık ve bunalımlardan Türkiye Cumhuriyeti’nin önderliğinde sıyrılacaktır. Şanlı tarihimiz bize böyle bir misyon yüklemiştir. Bu misyon daha çok çalışarak ve birbirimize daha sıkı kenetlenerek 2023 hedeflerine ulaşmakla mümkün olabilecektir. Gerek ülkemiz ve gerekse de İslam Dünyasının buna ihtiyacı vardır. Tecrübeler göstermiştir ki, Türkiye’de atılımlar daima istikrarlı hükümetler döneminde yapılabilmiştir. Bundan dolayı ülkemizde istikrarın devam etmesi büyük önem arz etmektedir. Milli gelir ve refah düzeyinde meydana gelen önemli artışlar, istikrarlı, kararlı ve güçlü bir hükümet sayesinde olmuştur."
Türkiye’nin her konuda büyük hamleler yaptığını belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Avni Çatal, halkın refah düzeyinde gözle görülür ilerlemeler kaydedildiğini ve artık yollardan hastanelere kadar birçok hizmet alanının Avrupa standartlarına ve bazı faaliyetlerde de Avrupa’dan daha iyi bir konuma gelindiğini de sözlerine ekledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!