Çatak'ta uçurtma şenliği

Güncelleme Tarihi:

Çatakta uçurtma şenliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2018 16:13

Çatak'ta uçurtma şenliği

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak İlçesi'nde düzenlenen uçurtma şenliğinde gökyüzü renklendi.

Çatak Kaymakamlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDV) tarafından, ilçeye bağlı  Kayaboğazı İlk ve Ortaokulu'nda uçurtma şenliği düzenlendi. Şenliğe, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, AK Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan, SYDV Müdürü Aydın Babur, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çocukların keyifli zaman geçirdiği şenlikte, uçurtmalarıyla gökyüzünde görsel şölen oluşturuldu.

Şenlikte konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül,Çataklı öğrencileri güzel bir ektinlikle buluşturdukları için mutlu olduklarını söyledi.
Kaymakam Akgül,"Bugün çocuklarımızla birlikte güzel bir etkinlikte buluştuk. Düzenlediğimiz uçurtma şenliğinde, çocuklarımızın neşesine ve sevincine ortak olduk. Kaymakamlık ve belediye olarak sosyal, kültürel ve sanat alanındaki programlara aralıksız devam edeceğiz. Çocuklarımıza yönelik sosyal projeler devam edecek. Bu şenliğe taşımalı eğitim yapan ve Görentaş Mahallemizde ikamet etmekte olan çocuklarımız katıldı"dedi. Etkinlik sonunda, öğrencilere kek ve meyve suyu ikram edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!