Çatak'ta  'Okul Güvenliği' toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Çatakta  Okul Güvenliği toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2018 12:44

Çatak'ta  'Okul Güvenliği' toplantısı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak ilçesinde, Kaymakam Hacı Asıl Akgül başkanlığında ,2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi öncesi okul güvenliği toplantısı düzenlendi. 

Çatak Şehit Talha Musap Selçuk İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Emniyet Amiri Emre Kayhan, Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları ve muhtarlar katıldı.Toplantıda ilçede eğitim öğretim yılının güven ve huzur içerisinde geçirilebilmesi amacıyla; güvenlik ve asayiş yönünden alınan tedbirler ve uygulamalar masaya yatırıldı.

Toplantıda konuşan Çatak  Kaymakamı Hacı Asım Akgül, öğrencilerin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için böyle bir toplantı düzenlediklerini belirtti.

Kaymakam Akgül, şöyle konuştu:
"Önümüzdeki eğitim-öğretim sezonunda öğrencilerimizin huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için okul içinde  ve çevrelerinde gereken her türlü tedbiri alacağız. Belediyemiz tarafından okullarımıza güvenlik kamerası takıldı. Eksik ve kayıt cihazları yetersiz olan kameralara ise,  takviye yapıldı. Bizler, eğitim noktasında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Fakat eğitimde sadece akademik başarı değil, sosyal başarı ile de değerlendirmek lazım. O yüzden siz değerli idarecilerimizden de,  güzel adımlar bekliyoruz. İlçemizde eğitim kalitesini daha da ileri seviyelere çıkarmak için çalışıyoruz." 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!