Çatak'ta 'Gençlik Merkezi' açıldı

Güncelleme Tarihi:

Çatakta Gençlik Merkezi açıldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2017 16:59

Çatak'ta 'Gençlik Merkezi' açıldı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK(Van), (DHA)-VAN’ın Çatak ilçesinde, İlçe Proje Ekibinin Gençlik ve Spor Bakanlığının Mobil Gençlik çağrısı üzerine yaptığı 5G (Gelişen Gelecek Güvenle Gülümseyen Gençler) projesi kapsamında ilçede Gençlik Merkezi açılışı yapıldı.

Düzenlenen açılış törenine Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, kurum amirleri, gençler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Akgül,  gençlik merkezinde bulunan bilardo, masa tenisi gibi oyunları gençlerle birlikte oynadı. Yapılan çeşitli ikramlarla beraber gençlerle bir süre sohbet etti.

GENÇLERİMİZ ÇATAK’IN PARLAYAN YILDIZI
Belediye Başkan Vekili Akgül, Çatak’taki gençlerin eğitime ve öğretime yönelik olarak geçirdikleri zamanın dışında merkezi, serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri ikinci adres olarak kullanılacağını söyledi. Akgül, "Çatak Proje Ekibi sadece sosyo kültürel alanda değil her anlamda kendini geliştiren bir proje ekibidir. Çataklı gençlerimizin hayatlarının en güzel günlerini dolu dolu geçirecekleri, spor aktivitelerine rahatlıkla katılabilecekleri Gençlik Merkezi açılışı Çatak için hayırlı olsun. Gençlerimiz artık kahve köşelerinde çürümeyecekler. Lig Tv yayınlarını gelişi güzel kahvelerde değil kulübümüzde izleyebilecek aynı zamanda burada bilardo, masa tenisi gibi oyunları oynayabilecekler. Gençlerimiz bizim parılayan yıldızımızdır"dedi. 

Gençlik Merkezinin İlçeye farklı bir renk getireceğini dile getiren proje koordinatörü Hamdi İnan da "Yapılacak  çalışmalarla daha modern bir hale gelecek olan Gençlik Merkezimiz, kültür sanat ve sportif faaliyetlerin merkezi olacaktır. Desteklerinden dolayı Kaymakamımız ve Başkan Vekilimiz Hacı Asım Akgül’e proje ekibi adına teşekkür ediyoruz"dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!