Çataklı tekvandocular sarı kuşaklarını aldı

Güncelleme Tarihi:

Çataklı tekvandocular sarı kuşaklarını aldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2017 13:46

Çataklı tekvandocular sarı kuşaklarını aldı

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK,(Van)-(DHA)-VAN'ın Çatak ilçesi'nde Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2 ay önce açılan ücretsiz tekvando kursunu başarılı ile tamamlayan 45 sporcuya sarı kuşak verildi.
Çatak ilçesi'nde Kaymakamlık ve Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2 ay önce Yatılı Bölge Okulu spor salonu'nda açılan Tekvando kursuna katılan 45 sporcu, sarı kuşaklarını Çatak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Aygül'ün katıldığı törende aldı.
Törende konuşan Çatak Kaymakamı Aygül,eğitimin yanı sıra gençlerin spora kazandırılması için büyük çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Aygül, "Gençlerimiz için sadece eğitim değil, spor da olmalı. Çünkü gençlerimiz eğitim ve sporla eş zamanlı olarak uğraşırlarsa tüm kötülüklerden uzak durmuş olurlar. Her biri geleceğimiz olan çocuklar ve gençlerimiz toplumumuza yararlı birer birey olacaklardır. Ben hocamıza göstermiş olduğu çabalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Kurs antrenörü Behçet Demir ise, Çatak ilçesinde çok yetenekli sporcuların olduğunu, bu sporlar arasında gençerin tekvando sporuna büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!