Çatak'a bir yılda 1 milyon 652 bin TL'lik tarımsal hizmet götürüldü

Güncelleme Tarihi:

Çataka bir yılda 1 milyon 652 bin TLlik tarımsal hizmet götürüldü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2017 12:17

Çatak'a bir yılda 1 milyon 652 bin TL'lik tarımsal hizmet götürüldü

Haberin Devamı

VAN,(DHA)-VAN Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla,  Çatak ilçesi'nde, çiftçi ve muhtarların katılımıyla 'Tarımsal Destek' toplantısı yapıldı. Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Harun Tutar, Van Büyükşehir Belediyesi'nin, tarımsal destek kapsamında Çatak ilçesine  2017 yılı içinde 1 milyon 652 bin TL’lik hizmet götürdüğünü söyledi.

Van ve ilçelerindeki yol ve asfalt  çalışmalarını aralıksız sürdüren  Büyükşehir Belediyesi,  2017 yılında ilçelerde yürüttüğü tarımsal hizmetlerle çiftçileri memnun ediyor.  Bu kapsamda İlçelerde Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı, İlçe Kaymakamlıkları, Belediyeler ve Muhtarların da katılımıyla toplantılar yapıldı. Son toplantı ise, Van'ın Çatak ilçesi'nde çiftçi ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirildi.Van Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçede yapılan ve  bundan sonra yapacakları hizmetleri anlattı.
Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 10 aylık dönemde hayata geçirdikleri hizmet projeyeleriyle vatandaşın büyük takdirini kazandıklarını belirtirken, 
 Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Harun Tutar ise, sadece Çatak ilçesinde  2017 yılı içerisinde  1 milyon 652 bin TL’lik hizmet yapıldığını söyledi.
Geçmiş dönemde kırsalın hizmet konusunda ihmal edildiğini ifade eden Tutar,şöyle konuştu:“İlçe Kaymakamlıkları ve belediyelerimizle birlikte düzenli olarak yaptığımız muhtar toplantılarımız kapsamında,  bu kez Çatak İlçemize geldik. Burada bir yandan vatandaşlarımızın yapılan işlerle ilgili memnuniyetini yerinde incelerken, diğer yandan muhtarlarımızı dinleyerek ihtiyaç duyulan yeni hizmetler için gerekli notlarımızı aldık. Bu ilçemizde 2017’nin 10 aylık döneminde 13 bin 819 metre sulama tesisi, 42 kilometre  kanal temizliği, 25 adet gölet temizliği ve 180 metre koruge boru döşeme işleri yapıldı. Çatak’ta ve diğer ilçelerimizde çalışmalarımız devam edecek."
Hizmetten memnun kalan muhtarlar, bu konuda kendilerine her türlü desteği veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murta Zorluoğlu'na teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!