Çatak Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi

Güncelleme Tarihi:

Çatak Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2017 17:59

Çatak Belediyesinden öğrencilere spor malzemesi

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ/ÇATAK (Van), (DHA)-VAN'ın Çatak İlçesi'nde "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Ortaokul ve Lise öğrecilerine spor malzemesi yardımı yapıldı.

Çatak İlçesi'nde öğrencileri spora teşvik etmek, spora ve sporcuya destek olmak için başlatılan "Okullar Hayat Olsun" projesi kapsamında Çatak Belediye Başkan vekili ve Kaymakam Hacı Asım Akgül tarafından Ortaokul ve Lise öğrencilerine spor malzemesi yardımı yapıldı. Spor malzemelerini Akgül'ün elinden alan öğretmen ve öğrenciler yapılan yardımlardan dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Başkan Vekili ve Kaymakam Hacı Asım Akgül, gençleri ve öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora ağırlık verdiklerini belirterek şöyle konuştu:

"Çatak Belediyespor kulübünü kurduk. Spor kulübümüzde spor alanında aklınıza gelecek her türlü branşlar mevcut. Yetenekli gençlerimizi bir bütün olarak geliştirmek ve öğrencilerimizi yetenekleri doğrultusunda yönlendirmek amacıyla böyle bir proje geliştirdik. Okullarımızı ve kurumlarımızı sporun içine çekmek, günün stresinden kurtarmak ve daha verimli olmaları için merkez ve tüm mahalle okullarımıza spor malzemesi dağıtmanın mutluğunu yaşıyorum. Gençlerimizi Çatak'ta spor liselerine, beden eğitimi bölümlerine, askeri ve polislik sınavlarına hazırlamak, okul takımlarımızı her branşta geliştirmek için elimizden gelen tüm gayretleri gösteriyoruz. Ayrıca ilimizde gerçekleştirilen hentbol ve atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de spor malzemeleri hediye edildi. Proje kapsamında öğrencilerimize futbol forması, basketbol tişörtü, voleybol tişörtü, şort, spor çorabı, şapka, spor çantası ve spor ayakkabısı hediye edildi. Okullara ise futbol, voleybol, basketbol topu ve satranç takımı yardımında bulunduk"

Çatak kapalı spor salonunda düzenlenen programa Çatak Belediye Başkan vekili ve Kaymakam Hacı Asım Akgül, Ak Parti İlçe Başkanı Tahsin Babur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, Şube Müdürü Metin Yaltay, Şükrüye Ersari, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!