Casper VIA A1 ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Casper VIA A1 ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2016 12:57

Casper, üst seviye akıllı telefon modeli VIA A1’i satışa sunuyor. 4 GB bellek, 8 çekirdekli işlemci ve 64 GB dahili hafızalı Casper VIA A1, üstün donanım özelliklerine ek olarak parmak izi fonksiyonuna sahip.

Haberin Devamı

Casper VIA A1, 4 GB RAM, 1,8 GHz hızında 8 çekirdekli işlemci ve 64 GB depolama alanı ile kullanıcıların beklentilerini karşılamanın ötesine geçiyor. Yekpare metal gövdeye sahip ürün, parmak izi fonksiyonu ile üst düzey güvenliğe ve kolay kullanıma sahip. Gövdesi 97% metal malzemeden üretilen telefonun ekranı, Gorilla Glass 3 ekran teknolojisi sayesinde çizilme ve darbelere karşı dayanıklılık sağlıyor. Köşeleri yuvarlatılmış bir tasarıma sahip olan telefon, elmas kesim özelliği sayesinde şık bir görüntüye de sahip.

Casper VIA A1, 64 GB Dahili Hafıza ve 4GB RAM sayesinde hem iş hem özel hayatında akıllı telefonundan sıkça faydalanan kullanıcıların aynı anda bir çok program çalıştırmak ve fazla veri depolama gibi konularda işini kolaylaştırıyor.

Haberin Devamı

Dual SIM özelliği sayesinde telefonu iki farklı SIM kartla kullanmak ya da bir SIM kart bir microsd kart ile depolama kapasitesini 128 GB’ye kadar artırmak mümkün.

Casper VIA A1 ortaya çıktı

En güncel mobil bağlantı teknolojilerinden 4.5G özelliği bulunan akıllı telefonda Cat 6 desteği de mevcut. Bu sayede 4.5G şebekelerinde 300 Mbps download, 50 Mbps upload hızları ile internete bağlanabilmek mümkün.

5.5 inç Full HD IPS ekranı ile dikkat çeken ve 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kamera çözünürlüğü sunan Casper VIA A1’de cilt güzelleştirme ve benzeri birçok çekim modu bulunuyor.

Hızlı şarj imkânına sahip Casper VIA A1, ayrıca 3130 mAh pili ve güç tasarrufu teknolojisiyle, uzun süreli kullanım özelliğine sahip ve pil sorununu kısmen ortadan kaldırıyor.

Casper VIA A1'in Türkiye fiyatı ise 1499 TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!