Casper Excalibur G500 ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Casper Excalibur G500 ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 09:15

Casper yeni oyuncu dizüstü bilgisayarı G500'ü tanıttı. İşte 15.6 inç ekran boyutuna ve parmak izi fonksiyonu bulunan bilgisayarın tüm özellikleri...

Haberin Devamı

Casper, Excalibur serisinin yeni modeli G500'ü tanıttı. 15.6 inç ekran boyutuna sahip olan bilgisayar, donanım özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor.

G500'de 178 deree görüş açısı sağlayan Full HD IPS 15.6 inçlik bir ekrana sahip. Anti Glare sayesinde de ışık alan ortamlarda bile erkanı rahatça görebileceksiniz.

4 GB Video RAM'e sahip Nvidia GTX960M ekran kartından gücünü alan bilgisayar, 6. nesil Intel Core i7 6700HQ işlemci kullanıyor. Bu iki donanım parçası sayesinde oyunlarda performans almak da mümkün oluyor.

Casper Excalibur G500 ortaya çıktı

Bunun dışında G500'de güvenlik önlemlerini arttırmak adına parmak izi sensörü de mevcut.

Haberin Devamı

SSD ise bir seçenek olarak kullanıcılara sunuluyor. İşlem hızı ve oyunların yükleme ekranları konusunda ciddi bir performans sağlanabiliyor.

Metal tasarımın yanı sıra, ürünün ışıklı klavyesi ile düşük ışıklandırmalı ortamlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Ayrıca oyuncular uzun süre kullanımları sırasında bilgisayarın ısısını optimumda tutabilmek için kendi fan ayarlarını kolaylıkla yapabilirler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!