Carvalhal gitti dertler bitti mi?

Carvalhal'in gidişi Beşiktaşlı taraftarları umutlandırsa da, Tayfur hocanın dönüşü de bir hayli kafalarda soru işareti bıraktı. Fikret Orman'ın ilk icraatı teknik heyeti değiştirmek oldu. Sn. Orman'ın bence daha büyük radikal kararlar alması gerekecek. Seçimlerden önce vaat ettiği Beşiktaş ruhu için çok çalışması gerekiyor. Bugün Beşiktaş ruhu ile sahada oynayan kaç tane oyuncu sayabilirsiniz. İnanın ben çok fazla sayamıyorum. Bir elin parmaklarını geçmiyor.

Haberin Devamı

Sıkıntılı günlere Karabük deplasmanı da eklendi. Sahadan beraberlikle ayrıldı siyah beyazlılar ve maçı 9 kişi tamamladı. Almeida direkt ve doğru kırmızı karttan, Egemen ise 2. sarı karttan oyundan atıldı. Maç 11' e 11 oynanırken skor 1-1’idi. Karabük eksik kalan Beşiktaş' a karşı galibiyet sayısını kaydedemedi. Tribünleri ve sahası ile Karabük güzel bir deplasman haline dönüyor. Ligde olmalarından dolayı şahsım adına ben mutluyum.

 

Beşiktaş normal sezonu 4. sırada bitirerek play – off’larda oynamayı hake etti. Play-off maçları da oldukça hararetli geçeceğe benziyor. Beşiktaş' a şampiyonluk oldukça uzak. Trabzonspor içinde durum aynı. Beşiktaş'ın play-off’larda ki tek rakibi Trabzonspor. Avrupa'ya gidebilmek adına ligi 3. sırada tamamlamak zorunda. Yapamaz ise şansı ilk 8 e kalan takımlardan gelecek ile oynayacağı Avrupa final maçı var. Elde alternatif fazla ama Beşiktaş' ın oynadığı futbol maalesef bizlere umut vermiyor.

 

Haberin Devamı

Ekrem, Holosko, Necip, Almeida, Quaresma oldukça kötü bir maç çıkardılar. Tayfur hocaya ilk maçında yüklenmek istemiyorum ama Almeida - Bebe değişikliğini çok çok önceden yapsaydı belki de hem kazanabileceği hem de kırmızı karttan kurtarabileceği bir hamleyi takıma adına yapmış olurdu.

 

İsmail ve Tanju' nun sakatlanması ile Beşiktaş' ın sol tarafı resmen çöktü. O bölgede Ekrem' i her iki teknik adamda denedi. Sonuçta Ekrem o bölgede oynayacak yapıda bir oyuncu değil. Ekrem sakatlandıktan sonra bir daha düzelemedi. Ona ve onu oynatmakta ısrar edenlere kızgınım. Bu adamdan başka takımda oynayacak biri yokmu ? Hiç bulamıyorsanız PAF takımdan genç bir arkadaşı koyun o bölgeye oynatın. Bu gençler bu zamanlarda görev alamayacak da, ne zaman görev alacaklar?

 

Karabük maçında oynanan oyun Carvalhal yönetiminde ki Beşiktaş’ın oynadığı oyunun kopyası gibiydi. O dönemlere de akıllara takımı Carvalhal mı, yoksa Tayfur' un mu kurduğu geliyor. Eğer ki kötü gidişatın içerisinde Tayfur hocanın da parmağı varsa o zaman bu yönetime söylenecek bir çift sözümüz olacaktır.

Yazarın Tüm Yazıları