Çarşı'da defile

Güncelleme Tarihi:

Çarşıda defile
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2015 17:03

Modacı Tuvana Büyükçınar Demir, tasarım yolculuğunun başladığı yere; Kapalıçarşı’ya ilk haute couture koleksiyonu “Golden Bazaar”ı sunduğu defileyle geri döndü

Haberin Devamı

Tuvana Büyükçınar Demir, Tuvanam markasının “Golden Bazaar” adını verdiği 25 parçalık 2015-16 sonbahar/kış koleksiyonunu Kapalıçarşı’da düzenlediği defileyle tanıttı. Defileyi Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yanı sıra cemiyet, sanat ve moda dünyasından çok sayıda ünlü isim izledi. Konuklar arasında Alara Koçibey, Ceylan Çapa, Nur Fettahoğlu, Pelin Karahan, Gonca Vuslateri, Selma Ergeç, Derya Şensoy, Ferhan Şensoy, Yasemin Ergene, Ebru Akel ve Sitare Akdilek de vardı. Açılış ve kapanışını Çağla Şıkel’in yaptığı defilede Didem Soydan ve Begüm Yılmaz’ın yanı sıra 22 yabancı manken görev aldı. Defile bitiminde mankenlerle birlikte selama çıkan Tuvana Büyükçınar Demir, ayakta alkışlandı.

Çağla Şıkel, podyumda yürürken zorlandığını söyledi: “Yürüdüğümüz yollarda hep mazgallar vardı. Takılır mıyım, düşer miyim düşünceleriyle yürümek çok zor oldu.”

Haberin Devamı

Yaz aylarını tatil yaparak geçireceklerini söyleyen Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç, muhabirlere “Yaptığınız işe saygımız var ama biz vücudumuzla değil oyunculuğumuzla para kazanıyoruz, o yüzden bikinili görüntü vermek hoşumuza gitmiyor” dedi.

Gonca Vuslateri, “yakın arkadaşım” dediği Tuvana Büyükçınar Demir’in defilesine yeni sevgilisiyle geldi. Oyuncu, elbisesinin altına giydiği düz ayakkabıları için “Bu semtte kesinlikle topuklu giyilmez, o yüzden bunları giydim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!