Çarşamba’da ‘19 Mayıs’ Kutlamaları

Güncelleme Tarihi:

Çarşamba’da ‘19 Mayıs’ Kutlamaları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 16:15

SAMSUN’UN ÇARŞAMBA İLÇESİ’NDE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ KUTLAMA PROGRAMLARI DÜZENLENİLDİ.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında çeşitli kutlama programları yapıldı.
Çarşamba ilçesinde sabah saatlerinde Belediye Meydanı’na sunulan çelenk ile başlayan 19 Mayıs kutlamaları, Çarşamba Anadolu Lisesi bahçesinde devam etti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı başlatmak ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temelini atmak için Samsun’a çıkışının 96. yıl dönümünü münasebetiyle yapılan etkinliklere Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Özgür Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İlkay Aydın, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Öte yandan Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen programa katılan Türk sinemasının önemli filmlerinden Hababam Sınıfı’nın oyuncularının ’Hayta İsmail’ lakaplı Ahmet Arıman damgasını vurdu. Öğrencilerin büyük ilgisini çeken Hayta İsmail, söylediği şarkılarla unutulmaz bir etkinliğe imza attı.
Programda şiir dinletisinin ardından halk oyunları gösterileri, koşu yarışması, bisiklet akrobasi gösterisi, halat çekme yarışması ve müzik dinletileri gerçekleştirildi. Etkinlik ödül takdimlerinin ardından son buldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!