Carolyn bana aşıktı

Güncelleme Tarihi:

Carolyn bana aşıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2004 01:16

Onlar gerçeği gizlemek için ellerinden geleni yaptılar ama dünya basını, genç John Kennedy’nin eşi Carolyn Besette’in gizli bir sevgilisi olduğunu biliyordu. Manken sevgilinin, Kennedy çiftinin evinden çıkarken çekilmiş bir fotoğrafı da basında yer almıştı.

Sonra yalanlamalar, mutluluk gösterileri birbirini izledi. Ancak tüm dünya, John Kennedy Jr.’ın evliliğinin iyi gitmediğini biliyordu. John Kennedy Jr. ile eşinin 1999 yılının temmuz ayında bir uçak kazasında ölmeleri de yasak aşk söylentilerini unutturmaya yetmedi. Carolyn Besette’in kocasından ayrılmak üzereyken ölüme gittiği ileri sürüldü. Gizli sevgili, yıllar yılı suskun kaldıktan sonra nihayet gerçekleri açıklamaya karar verdi.

EVLİYKEN DE GÖRÜŞTÜLER

Carolyn Besette’in kocasına tercih ettiği erkek Michael Bergin. Calvin Klein’ın en başarılı mankenlerinden biri. Önceleri iç çamaşırı defilelerine çıkmış. Şöhreti artınca, aralarında ‘Sahil Güvenlik’ adlı dizinin de bulunduğu pek çok projede oyunculuk yapmış. Carolyn Besette ile 1993 yılında tanışmış, flört etmeye başlamışlar. Carolyn Besette, birkaç yıl süren ilişkilerinin ardından tanıştığı John Kennedy’yi onu büyük bir aşkla seven erkeğe tercih etmiş. Genç kadın eski sevgilisiyle de seyrek de olsa buluşmayı sürdürmüş.

Michael Bergin, şimdi evli, bir de çocuğu var. ‘Carolyn o feci kazada ölmeseydi, kocasından ayrılıp benimle evlenecekti’ diye konuşan Bergin, yaşadığı aşkı tüm ayrıntılarıyla yakında çıkacak kitabında anlatacağını söylüyor.

Pişman değilim

Carolyn Besette ile ilişkisi konusunda ilk defa konuşan Michael Bergen, ‘Eşim Joy, oğlum Jesse ve yeni doğan kızım Alana ile çok mutluyuz. Geçmişe baktığımda pişmanlık duymuyorum’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!