Carole futbola Fransız!

Güncelleme Tarihi:

Carole futbola Fransız
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2017 19:46

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük ilk yarısı 2-1 biten Galatasaray-Gençlerbirliği maçını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaray'da neler yanlış gidiyor?
Galatasaray'ın adeta 1-0 mağlup başladığı ve 38.saniyede yediği golde Carole ve Ahmet Çalık'ın kademe hatası vardı. Anlamadığım konu neden Galatasaray teknik adamları Carole da bu kadar ısrar ediyor, anlaşılır gibi değil. Carole'ün neredeyse her hafta önemli bir hatası var ve Fransız oyuncunun bu hataları golle sonuçlanıyor. Ben Carole'un, Galatasaray ayarında ve kalitesinde olduğuna inanmıyorum. Carole'ün hataları nedense göz önünde olmuyor. Ama ben bu bölgede Linnes'in daha etkili ve başarılı olduğu görüşündeyim. Galatasaray'a Riera, Eboue standardında kaliteli bekler acilen gerekli. Savunmada yapılan hatalarda tek suçlu stoperler değil!

Kadroda sence kimler olmalı?
Bana göre Antalyaspor maçı ve bugünkü ilk 45 dakikayı izlediğim de, Galatasaray'ın Josue'yi mutlaka ve mutlaka kazanması gerektiğine inanıyorum.
Geçen hafta 2 asiste imza atan Josue ilk yarıda bugün yine iyiydi. Galatasaray takımında futbol zekası en yüksek oyunculardan biri bana göre.
Zamanında Bursaspor'u tek başına götüren Josue ısrar edilirse Galatasaray'da çok daha iyi işler yapar ve belki iddialı olacak ama bu sistemde Sneijder yerine orta sahada çok daha fayda sağlar. Josue çok kilit paslara imza attı ama Podolski gol yapamadı.

Haberin Devamı

Sneijder hamlesi bekliyor musun?
Şimdi ilk yarı 2-1 sona erdi. Her ne kadar Tudor, oynattığı sistemde Sneijder'ın fizik olarak bugün için üst düzey katkı sağlayamayacağını düşünse de önümüzdeki haftaları da düşünüp Hollandalı yıldızı oyuna sokmalı. Sneijder'ın çok da son dakikaları beklemeden 65-70.dakika civarında oyuna alınması gerektiğini düşünüyorum. Tudor, Sneijder'ı da, bu takımın bir parçası yapmak adına Hollandalı oyuncuyu sahaya almalı. Podolski müthiş sol ayağıyla 1 denedi olmadı ikincide golü attı.

BAKMADAN GEÇME!