Carlos gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Carlos gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2009 09:54

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, bir süredir gündemi meşgul eden gidecek mi kalacak mı tartışmasına Salı gülü son verecek.

Haberin Devamı

Roberto Carlos İspanyol Radio Record'a yaptığı açıklamada salı günü kesin kararını vereceğini açıkladı. Ülkesine şimdiye kadar ekonomik sebeblerden dolayı dönmediğini vurgulayan Carlos, kendisine teklif götüren Corinthians ve Santos arasında kararsız kaldığını belirterek şöyle konuştu:

"Yüzde 50 Corintians'a, yüzde 50 Santos'a gideceğim. Hala görüşme halindeyiz. Sezonu Fenerbahçe'de tamamlama ihtimali dahil olmak üzere kararımı en geç önümüzdeki salı günü açıklayacağım."

Carlos, Santos kulübünü bütün hayatı boyunca ateşli bir taraftarı olan babasının anısına ve Başkan Marcelo Teixaira ile çok iyi arkadaş olduğu için, Corintians'ı ise gelecek yıl Libertadores Kupası'nda yer alacağı ve yakın arkadaşı Ronaldo'yla birlikte oynayabilmek için tercih listesine aldığını söyledi.

Haberin Devamı

Şimdiye kadar Brezilya'ya dönmemesinin sebebini ekonomik sorunlara bağlayan Brezilyalı yıldız, "Ocak'ta Sao Paulo'daki bir kulüpte olacağımı hissediyorum. Daha önce ekonomik problemlerim vardı ama artık herhangi bir ekonomik endişem kalmadı. Önümüzdeki 2-3 yıl boyunca büyük bir kulüpte oynamak istiyorum" dedi.

Öte yandan Brezilya'nın Corinthians kulübü Roberto Carlos'u trasfer listesine aldığını resmen açıkladı.

Kulüp yönetimi yaptığı açıklamada sol bek için için dört isimle birlikte Roberto Carlos'u da tranfer listesine aldıklarını ama henüz Fenerbahçeli oyuncuyla pazarlıklara başlamadıklarını bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!