O soru sorulunca programı terk etti

Güncelleme Tarihi:

O soru sorulunca programı terk etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2013 11:49

Fransa'nın eski 'first lady'si Carla Bruni, eşi Nicolas Sarkozy hakkında açılan yolsuzluk davasıyla ilgili bir soruya kızarak televizyon programını terk etti.

Haberin Devamı

Paris’te bir otel odasında gitaristi Tao ile birlikte Fransa devlet televizyonu ‘France-2’ye, yeni albümü ‘Little French Songs’la ilgili özel röportaj veren Bruni, Sarkozy hakkında açılan yolsuzluk davası sorusuna sinirlenerek programı terk etti.

CARLA BRUNI RÖPORTAJI BÖYLE TERK ETTİ / WEB TV

Televizyon sunucusunun yeni albümle ilgili sorularını cevaplayan Carla Bruni, First Lady olduktan sonra müzikten uzaklaşmak zorunda kaldığını söyledi. Bruni, “İzleyici karşısına çıkmak ve kendime güvenimi yeniden kazanmak için müzik tekniğimi geliştirip biraz sesimi terbiye etme çalışmaları yaptım.  Zira evlendikten sonra hem birçok nedenle hem de cumhurbaşkanı olan eşim için biraz geride kalmam gerekiyordu. Şarkılarda eşimin adı geçince hoşuma gidiyor, onun adını seviyor ve hatta çok sempatik buluyorum. Örneğin, Sylvie Vartan’ın daha önce söylediği ‘Nicolas’ şarkısını çok beğeniyorum” dedi.

Haberin Devamı

Bu cevaptan sonra gazeteci, “Peki eşinizle ilgili yolsuzluk soruşturması hakkında ne düşünüyorsunuz” diye sorunca Carla Bruni sinirlenerek, “Kocam bu konuda söylenmesi gerekenleri söyledi, eğer bu konuda bir şey öğrenmek istiyorsanız gidin ona sorun, ben daha önce söyleyeceklerimi söyledim. Size çok teşekkür ediyorum” diyerek ayağa kalkıp röportajı yarıda keserek odadan ayrıldı.

Bilindiği gibi, Sarkozy hakkında l’Oreal yolsuzluğundan soruşturma açıldığında Carla Bruni gözleri yaşlı bir şekilde, “Ben ve ailem yolsuzluk iddialarına çok üzülüyor ve bu süreci acılı ve sıkıntılı bir şekilde geçiriyoruz. Bu konuda hem konuşmak hem de konuşmamak çok zor, zira kendimi ifade edemiyorum ve buna deli oluyorum. İnanabiliyor musunuz, annesi yaşındaki bir kadından faydalanmakla suçlanıyor. Çok acı verici” açıklamasını yapmıştı.

Carla Bruni, daha sonra BFM TV’ye yaptığı açıklamada, “Bana aniden yolsuzluk sorusunu sorduklarında şaşırmış ve konuşmuştum, konuşmamam gerekirdi, bundan sonra bu konudaki soruları cevaplamayacağım” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!