Capello Fenerbahçe için geliyor

Güncelleme Tarihi:

Capello Fenerbahçe için geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2007 16:22

Ünlü İtalyan teknik adam Fabio Capello, Fenerbahçe'nin 100. yıl kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek Spor ve Bilim Kongresi'ne, konuşmacı olarak katılacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, geçen sezon İspanya'da Real Madrid'i şampiyon yapan Capello, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek kongrede konuşmacı olacak.

Fenerbahçe'nin 100. yıl kutlamalarının son halkası olacak kongre için İstanbul'a gelecek Fabio Capello'nun, kongrede “Her iyi sporcu, iyi antrenör olabilir mi” başlıklı bir konuşma yapacağı bildirildi.

Bu arada, kongreye katılacak isimler arasında “Futbol Asla Sadece Futbol Değildir” kitabının yazarı Simon Kuper, akademik araştırmalarıyla tanınan Stefan Szymanski, İngiliz spor koçu Patrick Duffy, dünyaca ünlü mimar Benedetto Camerano (2006 Torino Olimpiyat Köyü mimarı) ile Wembley, Emirates ve Telstra statlarının mimarı Rod Sheard de yer alacak.

Haberin Devamı

'Spor ve Sağlık”, “Spor ve Ekonomi”, “Spor ve Sosyal Bilimler”, “Spor Hukuku”, “Spor ve Eğitim”, “Spor ve Sanat”, “Özürlüler ve Spor” konularının ele alınacağı kongreyi, Prof. Dr. Önder Kayhan başkanlığında bir grup Fenerbahçeli bilim adamı organize ediyor. Grubun içinde Prof. Dr. Cemalettin Topuzlu, Prof. Dr. Turhan Atalay, Prof. Dr. Agop Kotoğyan, Prof. Dr. Mustafa Karahan, Prof. Dr. Tarık Esen, Prof.
Dr. Faruk Erzengin, Prof. Dr. Mehmet Zaman Saçlıoğlu, Prof. Dr. Devrim Erbil, Prof. Dr. Nail Kır, Prof. Dr. Kerem Doksat ve Doç. Dr. Emine Yazıcıoğlu bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!