Çapa’nın dondurmacı bacanağı

Meltem Tahrancı, uzun süredir Vedat Bahar ile flört ediyor. Geçtiğimiz gece Vakko’nun Les Ottomans Otel’deki Grand Classic davetine el ele gelen çiftin ilişkisi duyduğuma göre epey ciddiymiş.

Celal Çapa’nın eşi Şebnem Hanım’la kardeş çocuğu olan Meltem Tahrancı ve Panda dondurmalarının sahibi Vedat Bahar, evlilik yolunda ilerliyorlarmış. Eşi Şebnem Hanım’ın kuzeninin dondurmacı sevgilisiyle ilişkisini onayladığını söyleyen Celal Çapa, Meltem Hanım’ın evlilik tarihinin geldiğini de belirtiyor.

Sevgilisinin annesi Hande’yi törende istemedi

Hande Ataizi, yaklaşık iki aydır Philippe Amram’la flört ediyor. İlişki başladıktan kısa süre sonra Amram’ın Rumeli Hisarı, Ahmet Ağa Sokak’taki köşküne taşınan Ataizi, geçtiğimiz cuma gecesi Les Ottomans Otel’deki partide de sevgilisiyle boy gösterdi. Vakko’nun Grand Classic gecesine katılan Ataizi ve Amram, mekana arkadaşları Rıza Tansu’nun teknesiyle geldi. Ve partiden yine deniz yoluyla ayrıldı. Bu partiden bir gün sonra ise Philippe Amram’ın ağabeyi Leon Amram’ın oğlunun Bar Mitzvah töreni vardı. Clara-Leon Amram çiftinin oğullarının Çırağan Sarayı’ndaki töreninde gözler Hande Ataizi’ni boş yere aradı. Philippe Amram, bu kez törene yalnız katılmıştı. İddialara göre Philippe Amram’ın annesi Lolita Amram, oğluna ünlü oyuncuyu geleneksel törenlerinde görmek istemediğini belirtmiş.

1200 kişilik okul yaptırdılar

Abdi İbrahim İlaç Sanayii’nin sahibi Berrak-Nezih Barut çifti, Bahçeşehir’de 1200 öğrenci kapasiteli okul yaptırdı. Abdi İbrahim İlköğretim Okulu, 4 Ekim perşembe günü açılacak. Berrak-Nezih Barut çifti, dostlarını okulun açılışına davet etti.

Kırmızı halı güzeli

Geçtiğimiz hafta Les Ottomans Otel’de yapılan Vakko’nun Grand Classic gecesinde, Oscar törenlerini anımsatan görüntüler de yaşandı. Kırmızı halıda yürüyen davetliler, her iki yana dizilmiş gazetecilerin arasından salona geçti. Bu isimler arasında Şirin Yalçın, kıyafeti, makyajı, saç modeli ve güzelliğiyle dünyaca ünlü starları andırıyordu.

Yüzüne yansıdı

Nazlı Öztarhan, ikinci çocuğunu iki ay sonra doğuracak. Nazlı Hanım’ın bebeği kız olacak. Geçtiğimiz gece, eşi Önder Öztarhan’la Les Ottomans Otel’de rastladığım Nazlı Hanım, güzelliği ve zarafetiyle konukların dikkatini çekti.

Dayı oldu

Fenerbahçeli futbolcu Tümer Metin, dayı oldu. Geçtiğimiz hafta Tümer Metin’in kız kardeşi bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Cansu-Tümer Metin çifti hastanede iki gün boyunca yeni çocuk sahibi olan kız kardeşlerinin yanından ayrılmadı. Bu akşam CSKA Moskova ile oynanacak Şampiyonlar Ligi ikinci maçı için dün Rusya’ya giden uçakta futbolcu arkadaşları Tümer’in dayı oluşunu kutladılar.

Anneler ve kızları

Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal’ın kızı Ceyla, eşi Cenk Mızraklı’dan 19 Eylül tarihinde boşandı. Boşanmanın ardından Ceyla Hanım, annesine ait otelin yönetiminde aktif görev almaya başladı. Maria Eliyeşil’in kızı Melissa Eliyeşil ise Demsa’da işbaşı yaptı. Eliyeşil, Marka Müdürü olarak işbaşı yaptığı Demet Sabancı Çetindoğan’ın sahibi olduğu Demsa’daki işinde gösterdiği başarıyla kısa sürede adından söz ettirmesini bildi. Kızının bu durumu annesi Maria Hanım’ı da mutlu ediyor.

İnanılmaz değişim

1990’lı yılların en başarılı modellerinden Maide Kurttepeli ve eşi Emre Bey’e geçtiğimiz hafta Les Ottomans Otel’deki davette rastladım. Şıklığı, zerafeti, saç modeli ve makyajıyla dikkat çeken iki çocuk annesi Maide Hanım, fit görüntüsüyle hemcinslerini kıskandırdı.
Yazarın Tüm Yazıları