Çantayı statta verin!

Güncelleme Tarihi:

Çantayı statta verin
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2005 01:52

İki başkan İsmail Uyanık ile Aziz Yıldırım otelde konuşurken, Nihat Özdemir elindeki çantayla geldi. Uyanık da bu espiriyi patlattı.

4-5 dakika kala

Samsun-F.Bahçe maçı öncesinde ilginç bir olay yaşandı. Maçın başlamasına yaklaşık 45 dakika kala sarı lacivertlilerin kamp yaptığı otele Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık geldi. Takım stada doğru hareket ederken başkan Aziz Yıldırım ile Uyanık lobide koyu bir sohbete daldı. Tam bu sırada başkan vekili Nihat Özdemir iki başkanın yanına elindeki siyah çantayla yürüdü.

Son gelişmeler

Çantayı gören Samsunspor Kulübü Başkanı, ‘Hayırdır başkan. Çantayı burada mı vereceksiniz? Burası olmaz yahu, çok kalabalık. Bari stadın ortasında verin’ espirisini patlatınca kahkahalar adeta tüm lobiyi sardı. İsmal Uyanık’ın bu espriyi son haftalarda yaşanan F.Bahçe-İstanbul ve Beşiktaş üçgeni arasındaki teşvik iddialarına bağladığı belirtildi.

Selçuk çıkınca eldivenleri fırlattı

Karşılaşmada yerini Kemal'e bırakan genç oyuncu, Daum'un bu tercihine tepki olarak eldivenlerini yere atarak gösterdi.

F.BAHÇE, Samsunspor karşısında 60. dakikaya kadar gol atamayınca Daum, değişikliğe gitti. Alman çalıştırıcı ilk 11'de sahaya çıkan Selçuk ve Tuncay'ı kenara aldı. Kemal ile yeni transfer Anelka'yı sahaya sürdü. Ne var ki bu değişiklik oyundan çıkan ikiliyi hiç memnun etmedi. Orta sahanın çalışkan ismi Selçuk yedek kulübesine gitti, ellerinden çıkardığı eldivenleri sinirden yere fırlattı. Ve hiç konuşmadan yerine oturdu.Tuncay da kendisine montunu getiren malzemecinin elini itti, montunu almadı. Değişiklikten memnun olmadığını açıkca ifade etti.

Merdivenler boşaltıldı

KARŞILAŞMANIN
orta hakemi Cem Deda tribünde bulunan sarı renkli merdivenlerde oturanları kaldırılması için maç öncesi anons yaptırdı. Ancak burada oturanların kalkmaması üzerine karşılaşmayı 5 dakika geç başlattı. Polislerin merdivende oturanları kaldırması üzerine hakem maçı başlattı.

Gazetecilere UEFA uyarısı

SAMSUNSPOR-
Fenerbahçe arasındaki karşılaşmayı akredite yaptıran 80 basın mensubu izledi. TSYD Samsun İl Temsilcisi Avni Demir, maç öncesinde basın mensuplarını UEFA kriterlerine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

PAF maçını Samsun kazandı

SÜPER
Lig maçı öncesi iki takımın PAF maçı çekişmeli geçti. Samsunspor, sarı lacivertli takımı 2-1 mağlup etti. Bu arada Samsun Emniyet Müdürlüğü 5 saat önceden stat çevresinde ve içerisinde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Karşılaşmada 750 polis görev yaptı.

Biletler maç öncesi tükendi

LİGİN
önemli maçlarından biri olan Samsun-F.Bahçe karşılaşmasına soğuğa rağmen taraftarlar ilgi gösterdi. Biletler karşılaşmadan 30 dakika önce tükendi. Kale arkası ve maraton 15, kapalı 30, VIP 75, şeref tribünü de 100 YTL’den satıldı. Maçtan sonra da sarı lacivertli taraftarlar oyunculara moral verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!