Cansun'dan hızlı start

Güncelleme Tarihi:

Cansundan hızlı start
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2001 01:22

G.Saray Kulübü Başkanı, 22.5 milyon dolarlık borcun ödeme planını yaptı. Mehmet Cansun, forma reklamını çekeceğini ifade eden eden Cem Uzan için, ‘Onun reklamına ihtiyacımız yok’ dedi.

KOLLARI SIVADI

G.Saray'ın 31. başkanı Mehmet Cansun, 8 aylık dönemde borçsuz bir kulüp bırakacağını kongrede söyledikten sonra, düğmeye erken bastı. Önceki gün sandıktan çıkan Cansun, dün de Kalamış'ta yeni yöneticilerle bir araya geldi. Bugünkü yönetim kurulu toplantısı öncesi konular masaya yatırıldı, 22.5 milyon doların nasıl ödeneceği konuşuldu.

VE ELLER CEPTE

Mehmet Cansun, Jardel'in Marsilya ile anlaşmasından sonra kulübe 8.5 milyon dolar kalacağını açıklarken, "Başkan seçilmeden önce 3 firma bana 7.5 milyon dolar vereceklerine dair söz verdi. Jardel'den gelecek olan 8.5 milyon dolar ile birlikte bu rakam 16 milyon doları bulacak. Geri kalan parayı biz yöneticiler olarak, eller cebe yapıp, ödeyeceğiz" dedi.


UZAN'A CEVAP

Başkan Cansun, kongreden sonra 8.5 milyon dolarlık forma reklamı ile 5 milyon dolarlık teminat mektubunu geri çekeceğini iddia eden Cem Uzan’la ilgili olarak şunları söyledi: "G.Saray'a reklam verecek çok insan bulunur. Cem Uzan'ın reklamına ihtiyacımız yok. Zorla kimseye reklam veremeyiz. İsterse gelir, konuşur. Reklamını geri çeker.

BÜYÜK TEPKİ

Ben Cem Uzan'ın bu açıklamayı sinirle yaptığını tahmin ediyorum." Cem Uzan'ın yaptığı açıklama G.Saray camiasında tepkiyle karşılandı. G.Saraylılar, Uzan'ın yaptığı bu hareketin G.Saraylılıkla bağdaşmadığını belirtirken, "Cem Uzan gerçek bir G.Saraylı olamaz. Olsaydı böyle hareket etmezdi. Yaptığı hareket G.Saraylılıkla bağdaşmaz" yorumunu yaptı.

Transfer hocaya bağlı

Başkan Mehmet Cansun, yabancı oyuncu transferinde topun Lucescu'da olduğunu belirtirken, "Salı ya da çarşamba günü yönetim olarak Almanya kampına katılacağız, Lucescu ile görüşeceğiz. Bizden oyuncu isterse bunu hemen gerçekleştireceğiz" dedi.

Kalamış ziyareti

Mehmet Cansun dün Galatasaray'ın Kalamış Tesisleri'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Yöneticilerinden Tuncer Hunca, Osman Güneri, Aziz Üstel de bu ziyarette hazır bulundu. Cansun, Kalamış Tesisleri'nin en kısa sürede yenileneceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!