Cansu Taşkın, Adriana Lima'ya özendi

Güncelleme Tarihi:

Cansu Taşkın, Adriana Limaya özendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 15:41

Instagram’ın en ince belli kadını seksi pozlarıyla bilinen Cansu Taşkın, Adriana Lima'ya benzediği imasında bulunduğu fotoğrafını paylaştı. Taşkın’ın bu pozuna takipçilerinden yorum yağdı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

İnce beli ile tanınan ve seksi pozlarıyla sosyal medyanın en çok takip edilen isimlerinden biri olan Cansu Taşkın, geçtiğimiz aylarda Türkiye’yi Çin’de düzenlenen Miss Model Of The World’de temsil etmişti.

Esmer haliyle tanıdığımız Instagram fenomeni Taşkın, daha sonradan sarı yaptığı saçlarına alışamamış olacak ki, eski rengine hızlı bir dönüş yaptı. Ve bu değişimini sosyal medya hesabından ‘özüme döndüm’ notuyla paylaştı.

Cansu Taşkın, Adriana Limaya özendi

Seksi pozlarıyla bolca beğeni toplayan Taşkın, dün akşam yine bir seksi fotoğraf paylaştı. Dünyaca ünlü model Adriana Lima’yı anımsatan fotoğrafına; ‘#adrianadiyebensus #severiz’ notunu düştü.

Haberin Devamı

Lima’ya benzediğini ima eden Taşkın’a takipçilerinin cevabı gecikmedi. İşte bazı yorumlar;

“Siz de güzelsiniz masallah ama hiç benzemiyosunuz onun doğustan bir doğallığı var”

“40 firin ekmek yer misin?”

Cansu Taşkın kimdir?

Cansu Taşkın, 15 Kasım 1992 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Liseden mezun olmuştur. İstanbul Beylikdüzü'nde annesi ve kızkardeşi ile birlikte oturmaktadır. Besteci Metin Özülkü dayısıdır. İnstagram hesabından en ince belli manken olma ünvanını kanıtlar nitelikte fotoğraflar yayınlaması ile dikkatleri çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!