Canon EOS 200D tanıtıldı! İşte özellikleri

Güncelleme Tarihi:

Canon EOS 200D tanıtıldı İşte özellikleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2017 14:10

Canon, yeni DSLR modeli EOS 200D’yi tanıttı. Akıllı telefonla çekim yapan ama fotoğraf makinesi kullanmaya hevesli olanlar için ideal bir seçenek olan EOS 200D, dünyanın en hızlı otomatik odaklamasını yaparken en hafif DSLR fotoğraf makinesi ünvanını kazandı.

Haberin Devamı

Canon Europe, en son DSLR fotoğraf makinesi olan EOS 200D modelini tanıttı.

Değişken açılı ekran donanımlı dünyanın en hafif Canon DSLR fotoğraf makinesi olan EOS 200D’de 2017’de uygulamaya konan en yeni teknolojiler kullanıldı ve Canon’un en kaliteli fotoğraf makinelerindeki özellikler bu modele de dahil edilerek en iyi görüntü kalitesinin elde edilmesi sağlandı. Fotoğraflarda gölgeli kalan alanlardan parlak alanlara kadar her noktada  dikkat çekici çözünürlük sunan EOS 200D, alan derinliğini kontrol altında tutmanızı ve bu şekilde tüm görüntülerinizde olası en güzel görünümlü bulanık arkaplanları yaratmanızı sağlıyor.

EOS 200D’de kullanılan dünyanın en hızlı Dual Pixel CMOS Otomatik Odaklanma sistemi, fotoğraf makinesinin hızlı ve doğru odaklanmasını garantileyerek konuların olabilen en yüksek netlikte kayda geçirilmesini sağlıyor. Geliştirilen en yeni APS-C sensör, düşük ışık performansını iyileştireriyor.

Haberin Devamı

Dahası bu DSLR’de Canon’un en son işlemcisi DIGIC 7 kullanıldı. Fotoğraf makinesinin beyni, ayarları her türlü çekim koşuluna göre otomatik olarak optimize ederek, her zaman çok daha az parazitle görüntü kalitesi elde edilmesini kolaylaştırıyor.

Canon EOS 200D tanıtıldı İşte özellikleri


EOS 200D’de hem bir vizör hem de dokunmatik ekran özelliklerine sahip değişken açılı bir ekran donanımı var. Vizörden bakarken çekim yaparak, konunuza olası netlikle yakınlaşabilir veya değişken açılı ekranı kullanarak istediğiniz çekim pozisyonundan erişilmesi zor konuları kayda geçirebilirsiniz. E

EOS 200D’de kullanıcılara çekim yaparken işlevleri açıklayan bir sezgisel arayüz var. Pratik bir görsel öğretici olan Rehberli Kullanıcı Arayüzü (UI), efekt değişikliklerinin fotoğraf üzerindeki etkisini açıklayarak kullanıcı eğitir ve elbette kullanıcı bir uzman haline geldiğinde bu özelliği kapatabilir.

Bir özçekim moduyla birlikte gelen ilk Canon DSLR fotoğraf makinesi olan EOS 200D’de tüm Instagram bağımlıları için cilt pürüzsüzleştirme ve fon bulanıklaştırma özellikleri var. Moda tutkunlar daha ilk çekimlerini yapmadan tarzlarını da konuşturabilir çünkü EOS 200D farklı renk seçenekleriyle sunuluyor: Klasik Canon Siyahı, düz Beyaz ve vintage esintili Gümüş ve Bronz.

Haberin Devamı

Akıllı telefonlarla uyumluluğu4 ve dahili Wi-Fi ve Bluetooth 5 özellikleri sayesinde, Canon’un Camera Connect uygulamasını kullanmanız gerekmeden hareket halinde olduğunuz zaman yüksek kaliteli fotoğraflarınızı sosyal medya kanallarından paylaşabiliyorsunuz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!