Cannes Lions delege kayıtları başladı

Güncelleme Tarihi:

Cannes Lions delege kayıtları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2017 15:42

Yarının yaratıcı starlarının gelişmesine yardımcı olmak için 30 yaş altına indirimli fiyatlar

Haberin Devamı

64. Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali delege kayıtları 12 Ocak 2017 günü, 30 yaş altı katılımcılara %10’a kadar indirim sağlayacak fiyatlarla başladı.

İndirimli fiyatlar, sektörün gelişmekte olan yeteneklerinin festivale katılımlarını artırmak için tasarlandı. 30 yaş altı tüm katılımcılar için 8 günlük “tam” geçiş 2016 yılı fiyatlarından 255 Euro daha düşük. Festival esnasında paralel olarak yürüyen, içinde Lions Health, Lions Innovation ve Lions Entertainment’ın olduğu özel etkinlikler için 2 günlük “Genç Aslan” geçişleri, bu yıl 895 Euro’dan başlıyor. Öğrenciler için tam zamanlı eğitim fiyatları da 350 ile 1100 Euro arasında değişiyor.

Bu fiyatlandırmaların ana nedeni, Cannes Lions’ın her seviyedeki yaratıcı topluluğu desteklemek için verdiği taahhüttür. Geçtiğimiz yıl imtiyazlı fiyatlarda uygulanan 28 yaş sınırı, 30’a çekilmiş ve sonuç olarak rekor sayıda genç yeteneğin festival katılımına yol açmıştı. Her yıl düzenlenen Genç Aslanlar Yarışmalarına 2016 yılında 70 ülkeden 10binden fazla yarışmacı katıldı. Beş eşsiz “Akademi” ile Palais’nin içinde kendine ait bir alanda eğitim veren Cannes Lions Okulu, 2011’den beri 1000 yükselen starı eğitmiş, bunların birçoğu Aslan kazananlara dönüşmüştür. 2017 Akademi için de başvurular 12 Ocak’ta açıldı.

Haberin Devamı

Cannes Lions Genel Müdürü Jose Papa verdiği demeçte, Cannes Lions’ın yaratıcı bir senenin başlangıcına işaret ettiğini ve bir çok kişi için Festival’in kariyer değiştirici bir tecrübe anlamına geldiğini belirtti. Ayrıca Genç Aslanların, Festival’in kalbine, enerjilerini, fikirlerini ve sınırsız yaratıcılıklarını getirdiklerini söyledi.

100 den fazla ülkeden 15.000’den fazla kişinin katıldığı Cannes Lions Festivali, markalı iletişim alanında çalışan kişilerin bağlantı kurduğu, sürekli öğrendiği ve en iyi yaratıcı çalışmaları kutladığı gerçek bir küresel buluşma alanıdır.

Her yıl artan katılım talebine istinaden bu yıl, başvurular ve basın akreditasyonu 31 Mayıs 2017’de son bulacak. Akreditasyon etkinlik sırasında mümkün olmayacağı için başvuruların belirtilen süre içerisinde yapılması gerekmektedir.

Tarihler ve geçişler konusunda daha fazla bilgi edinmek için www.canneslions.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!