Cannes’dan gelip Ege’ye açıldılar

Geçtiğimiz haftayı Cannes’da geçirip önceki gün İstanbul’a dönen Güler Yiğit-Halil Değer çifti, bugün yine yollara düştü.

Yiğit ile Değer, Rüksan-Mehmet Ürgüplü çiftiyle bir ay öncesinden planladıkları Yunan adaları turuna katılmak üzere Göcek’e gitti. Mehmet Ürgüplü’nün süper lüks yatı ile denize açılacak olan grupta, ayrıca Mihrinur-Tezcan Yaramancı çifti ile Ayşe Azizoğlu da var. Bu seyahat sonrası ise Güler Hanım’ı yoğun bir davet trafiği bekliyor. Önce Park Orman’da, kostüm tasarımlarına imza attığı "Hisseli Harikalar Kumpanyası"nı izleyecek, ardından Ender Mermerci’nin SuAda’daki davetine katılacak. Program listesindeki şimdilik son davet ise Azize Taylan’ın Rahmi Koç Sanayi Müzesi’nde düzenleyeceği gece...

Natalie Cole, Arena’ya çıktı

Müzik dünyasının efsane isimlerinden Nat King Cole’un kızı Natalie Cole, Mastercard ve VIP Turizm’in tanıtım gecesi nedeniyle önceki akşam İstanbul Arena’da bir konser verdi. Müzik kariyerine 6 yaşında başlayan ünlü şarkıcı, gecede yeni albümü "Leavin"den de eserler seslendirdi. Bugüne kadar defalarca Grammy ödülüne layık görülen, son dönem şarkılarında pop ve R&B’ye de yer veren Cole’un konserine iş ve sanat dünyasının tanınmış simaları yoğun ilgi gösterdi. İzleyiciler arasında Gülin Öngör, Yasemin Pirinçcioğlu ve MTV Türkiye’nin koordinatörü Esra Oflaz da vardı.

Renklerine uygun

Kostüm tasarımcısı Canan Göknil, sonunda Antalya’daki Sungate Otel’in personel kıyafetlerine de el attı. Göknil’in otelde hakim olan renklerden esinlenerek hazırladığı iş kıyafetleri, çalışanlar tarafından da çok beğenildi. Sungate’in pazarlama ve satıştan sorumlu müdürü Can Topçu, otel yönetiminin hazırlattığı bu giysilerde imaj karmaşasının bulunmadığını belirtti.

Yaz imajı

Sadettin Saran, geçtiğimiz hafta kızı Lal’le birlikte at yarışlarını izlemek üzere gittiği Kemer Country’de ilgi odağı oldu. İşadamı, iddiaların aksine Hülya Avşar’la arasında hiçbir sorun olmadığını, ilişkilerinin devam ettiğini söyledi. Antalya seyahati sırasında Avşar’ın Kemer’deki yazlığında kaldığını saklamayan Saran, bıyıklı yeni imajıyla da epey ilgi gördü.

Güverte doldu

Güverte Bar, Bodrum-Türkbükü’ndeki canlı müzik yapan tek yer... Gökhan Osgan’ın sahibi olduğu mekan, yaz boyunca müzik dünyasının sevilen isimlerini tatilcilerle buluşturuyor. Güverte’de bu gece ise sahneye Demet Akalın çıkacak. Osgan, Akalın hayranlarının günler öncesinden rezervasyon yaptırdıklarını ve neredeyse hiç boş masa bırakmadıklarını söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları